20 års jubilæums-Yaris bliver guldfarvet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jubilæums-Yaris bliver blingbling-farvet

Snusfornuftig bil ligner et rent skattely
Mathias B. Høj
26/09-2018 kl. 12:35

Et svar på alderens ubønhørlige trykken, kan være at klæde sig yngre end man egentlig er. Ikke nødvendigvis det bedste svar, men dog et svar. En obligatorisk midtlivskrise-disciplin, som er meget udbredt, men ikke altid lige køn at bevidne.

Om Toyota Yaris føler sig gammel ved sit 20 års jubilæum skal være uvist, men det vil være muligt at anskaffe sig en særlig jubilæums-Yaris iklædt den pureste guldlakering. Y20 kommer den til at hedde. 

Det er en moderne fortolkning af den allerførste udgave, med samme guld-metallic lakering, som første generation af Yaris kunne fås med ved verdensintroduktionen i 1999, samt med et mørkegråt lakeret tag.

Yaris Y20 placerer sig som en ny udstyrsvariant i Toyotas modelprogram med bl.a. et særligt interiørdesign med mørkegrå detaljer, specielle 16” grå og maskinfaset alufælge, mørkegrå sidelister, front grill, sidespejle og kromdetaljer ved tågeforlygterne. Derudover byder Y20 på hajfinneantenne i samme mørkegrå farve som taget, mørktonede bageste sideruder og bagrude samt et særligt Y20-skilt bag på.

Inde i kabinen fortsætter det mørkegrå tema, som også har fundet vej til midterkonsollen, ved læderrattet og i det skakternede sædebetræk. Kromdetaljer ved luftdyserne, højttalerne, omkring instrumenterne foran føreren, gearknoppen samt Y20-mærket ved instrumentpanelet og på forsæderne giver jubilæumsudgaven lidt mere lækkerhed.

Priserne på guld-Yaris'en bliver offentliggjort i starten af 2019.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start