Italienerne står sammen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Italienerne står sammen

Pininfarina og De Tomaso skal hjælpe hinanden til tops.
Johannes Nipper
31/01-2010 kl. 20:30

De Tomaso mærket, der tabte pusten i starten af 2000 tallet og nu skal genopbygges af Gian Mario Rossignolo udvidder. Rossignolo har ikke kun købt rettighederne til navnet men har også været ude og handle andet ind.

Rygterne omkring De Tomasos genopståen har hidtil inkluderet en forventet produktion af ca. 8000 biler om året – på en lejet fabrik – men nu satser Rossignolo hele butikken og har købt en fabrik.

Fabrikken, Pininfarinas gamle, er opkøbt med arbejdere, faciliteter og det hele – for 2 millioner euro og skal fremover stå for produktionen af De Tomaso biler.

I kontakten er indeholdt aftale om at De Tomaso nu varetager den videre produktion af de dele fabrikken producerede til Alfa Romeo og Ford indtil kontrakterne udløber.

Desuden er der indgået aftale om at Pinnifarina skal stå for udformningen af den første “genfødte” De Tomaso. Et samarbejde der kunne blive meget Italiensk og meget spændende.

Pininfarinas ledelse udtrykker stor tilfredshed med handlen og mener at den vil hjælpe dem igennem en i øjeblikket svær periode – og også for dem – hen imod en fremtidig genlancering af mærket. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start