Video: Verdens hurtigste invalidebil får dansk ejer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Invalidebilen fra helvede

Jason Watt modtager sin hidsige Ford GT
Mathias B. Høj
29/01-2018 kl. 09:32

Den nye Ford GT er ikke blot skabt til at vinde Le Mans, den er skabt til at tage alverdens gader med storm. Og tilsyneladende også til en bibeskæftigelse som invalidebil.

I 2016 ansøgte 6.500 bilentusiaster verden over om lov til at købe den eftertragtede superbil, Ford GT.

Nu kommer den første sending biler til Europa – og den første Ford GT i Skandinavien får en dansk ejer, nemlig racerkøreren Jason Watt.

Se filmen og se, hvordan Jason Watt reagerede, da han modtog sin nye Ford GT ved et pressearrangement i København den 25. januar 2018.

Superbilen med det dråbeformede karrosseri i kulfiber og den 3.5-liters EcoBoost V6-motor med 647 hestekræfter er klar til at tage de danske gader med storm. Med et produktionstal på kun 1.000 eksemplarer af den nye Ford GT og over 6.500 ansøgere, var det et nåleøje Jason Watt skulle igennem for at blive til én af de heldige udvalgte købere.

Men nu er den her – ny Ford GT. Jason Watt får sin drøm om Ford GT opfyldt. Men Jason er ikke blot ejer af en spritny Ford GT årgang 2017, han er den første i Danmark – og i Skandinavien.

Ligesom Jason Watts Ford GT fra 2005 skal også den nye superbil ombygges, så den kan håndbetjenes. I den forbindelse udtaler Jason Watt, med et smil i øjet; “Jeg tør godt påstå – uden at have belæg for det – at det også er verdens hurtigste indvalidebil”

Se videoen hvor ny Ford GT bliver afsløret for første gang i Danmark.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start