Influencer skyld i død under ulovligt gaderæs - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Influencer skyld i død under ulovligt gaderæs

En ung kvinde måtte tage konsekvensen af influencerens hensynsløse kørsel
Steffen F. Olesen
03/11-2020 kl. 12:58

Den tyske influencer Navid Alpha, som har over 1.1 million følgere på det sociale medie Instagram, sad bag rattet i en Lamborghini Aventador S, da han var skyld i en fatal ulykke.

Navid deltog i et ulovligt gaderæs som, udover ham selv, omfattede en hvid Aventador Roadster og en blå Porsche 911 GT3.
En anden fører filmede Navid’s mat grønne Aventador køre ind og ud mellem biler på A66 nær Hofheim, Tyskland, imens han lå forrest i det vanvittige ræs.

Ifølge det tyske politi mistede Navid herredømmet over sin bil, hvorefter han først kørte ind i autoværnet og der næst kolliderede med en Skoda og en Opel.
Både Lamborghinien og Skodaen brød i brand, og den unge kvinde som førte Skodaen nåede desværre ikke ud af bilen i tide.

Navid og føreren af Opelen blev begge fragtet til hospitalet, hvor de blev bahandlet for relativt små skader, og umiddelbart efter blev Navid bragt i politiets varetægt.
Føreren af Porschen blev også fanget, men man leder stadig efter føreren af den hvide Lamborghini, som blev ført på Dubai nummerplader.

Lokale rapporter har efter ulykken fortalt, at Navid er blevet løsladt, fordi politiet ikke kan bevise at ræset var ulovligt. Det lader nemlig til at gaderæset fandt sted på en del af Autobahn hvor der stadig ikke er nogen fartgrænse, men under alle omstændigheder bliver Navid holdt til ansvar for den unge kvindes død.

Videoen her under fra tyske Bild, indeholder lidt af optagelserne fra ræset, sammen med billeder af de forulykkede biler:

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start