Giulia afløser Guilietta, topklasse bil i nyt design
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Imponerende nye Giulia

"Meccanica delle emozioni" - Flot og velkørende nye Giulia, Alfa Romeo har skabt en ny afløser til Giulietta. En imponerende en af slagsen
Klaes Asaa
01/09-2016 kl. 12:22

Først kom Alfa Romeo Giulia QV, spydspids modellen med 503hk, som direkte konkurrent til BMW M3, måske. Giulia karosseriet danner nu basis for mere familie venlige modeller. En 2,2l diesel i to versioner med hhv. 148hk og 178hk. Senere kommer der en 2,0l benzin version med 197hk. Alle med fine nye aluminiums motorer. 

Benzin modellen med MultiAir electro-hydraulic valve actuators, som er VVT med variable ventilåbningstider. 

Diesel modellerne kommer til DK i den kommende uge, og diesel modellerne kommer med multijet insprøjtning, som har et imponerende dyse tryk på 2000bar. Variabel turbo og balance aksel for en mere rolig motorgang. 

Alfa, den fine firkløver med knap 100års historie, holder sig til de kendte ingredienser på motorsiden, ingen hybrid i sigte lige nu. Der skal omsætning på den gode gammeldags vare først. 

Indvendig er det slet ikke dårligt, flot design og en god fører plads i høj kvalitet. Sammenlignes med Audi A4 opdages forskellene. Den er fint stylet, det er bare ikke så solidt og exceptionelt som den tyske kvalitet. Det samme gælder for informations systemet, det er meget logisk i anvendelsen, og det er godt. Der er dog lidt dårligere opløsning i grafikken og integrationen er ikke helt finpudset. 

Affjedringen er avanceret, formålet er optimale køreegenskaber. Multilink løsning på baghjulene giver høj præcision, foran en ligeså avanceret affjedring som garanterer en hurtig og præcis styring. Top intuitivt af Alfa, og her er man helt fremme i skoene på teknikken. 

Kører den også godt? Den er sporty som en Alfa skal være, og den er helt klart bedre end Audi A4. Der er godt greb, rigeligt til at få føreren til at mene at den er rigtig god. På sikkerhedssiden har Alfa haft fokus, alle modeller leveres med kollisionsadvarsel, automatisk katastrofe bremse, fortovs overvågning og aktiv bremsning. 

Prisen på den nye Guilia starter ved 475.000,-kr., Guilia kommer på det danske marked i begyndelsen af september. 

Magacin vender tilbage med en komplet test af bilen senere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start