Ikonisk Mustang vender tilbage - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ikonisk Mustang vender tilbage

Ford løfter sløret for ny Mustang Bullitt
Mathias B. Høj
19/01-2018 kl. 11:27

Ved åbningen af én af verdens største biludstillinger; North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit, viste Ford den nye Mustang Bullitt frem, i forbindelse med 50 års jubilæet for Steve McQueens filmklassiker ”Bullitt”.

Den nye Ford Mustang Bullitt blev sammen med den originale Mustang GT fastback, fra 1968, kørt på scenen, i en hyldest til den gamle filmhelt. 

”Den nye Bullitt™, er som Steve McQueen, ubesværet cool,” sagde Darrell Behmer, Mustangs chefdesigner, og fortsatte: ”Som designer, er det min yndlings-Mustang – helt blottet for striber, spoilere og mærkater. Den behøver ikke at skrige efter opmærksomhed – den er bare cool.”

Den nye Bullitt har en opdateret 5.0 liters V8-motor, som leverer 475 buldrende hestekræfter og et moment på 569 Nm, hvilket giver den nye Bullitt en tophastighed på 262 km/t. Den leveres også med manuelt gearskifte, hvor gearstangens hoved, i en hyldest til originalen, er udskiftet med den ikoniske hvide billardkugle.

Den originale Mustang GT fastback, fra 1968, som sammen med Steve McQueen var stjernen i den prisvindende filmklassiker ”Bullitt”, kørte ind på Fords NAIAS scene, og endte dermed 40 års mysterium om bilens tilstand og opholdssted.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start