Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ikonisk Mustang vender tilbage

Ford løfter sløret for ny Mustang Bullitt

Mathias B. Høj
19/01-2018 kl. 11:27

Ved åbningen af én af verdens største biludstillinger; North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit, viste Ford den nye Mustang Bullitt frem, i forbindelse med 50 års jubilæet for Steve McQueens filmklassiker ”Bullitt”.

Den nye Ford Mustang Bullitt blev sammen med den originale Mustang GT fastback, fra 1968, kørt på scenen, i en hyldest til den gamle filmhelt. 

”Den nye Bullitt™, er som Steve McQueen, ubesværet cool,” sagde Darrell Behmer, Mustangs chefdesigner, og fortsatte: ”Som designer, er det min yndlings-Mustang – helt blottet for striber, spoilere og mærkater. Den behøver ikke at skrige efter opmærksomhed – den er bare cool.”

Den nye Bullitt har en opdateret 5.0 liters V8-motor, som leverer 475 buldrende hestekræfter og et moment på 569 Nm, hvilket giver den nye Bullitt en tophastighed på 262 km/t. Den leveres også med manuelt gearskifte, hvor gearstangens hoved, i en hyldest til originalen, er udskiftet med den ikoniske hvide billardkugle.

Den originale Mustang GT fastback, fra 1968, som sammen med Steve McQueen var stjernen i den prisvindende filmklassiker ”Bullitt”, kørte ind på Fords NAIAS scene, og endte dermed 40 års mysterium om bilens tilstand og opholdssted.

Skriv et svar