VW “Rugbrød” er nu I.D. Buzz koncept 2017
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

I.D. Buzz afsløret i Detroit

VW “Rugbrød” er nu I.D. Buzz koncept 2017
Klaes Asaa
10/01-2017 kl. 11:41

Genfødt som en 8 sæders elektrisk bil, kaldet I.D. Buzz, som formentlig er indgangsbilen til MOIA mærket, som er et nyt tiltag fra folkevogn, og det 13 brand i Volkswagen Group. MOIA er et tiltag der skal konkurrere med Uber og Apple. Det er starten på en ny virkelighed vi efterhånden skal til at indstille os på, folkevogn regner med at søsætte programmet i 2020. 

I.D. Buzz er beskrevet som et køretøj som bringer minibus konceptet ind i fremtiden. I.D. Buzz har tydeligvis rødder i den gamle type 2 minibus, der første gang så dagens lys i 1950. Retro design linjer, tofarvet ydre og et stort VW logo forrest. Her giver 22” hjul og LED lys forbindelsen til nutidens design. 

Det er en udvidet version af MEB (modulær elektrisk platform), 3,3m akselafstand, kort udhæng og kantet design lavet for at skabe mere plads. Det gør det muligt at tilbyde en fleksibel 8 sæders kabine med dagligstue stil, multi justerbare bagsæder og chauffør sæde, der kan drejes 180grader rundt. Det sker helt automatisk når den selvkørende I. D. Pilot er aktiveret i I.D. Buzz, alt imens rattet forsvinder helt ind i instrumentbordet og bilen kører af sig selv. 

I.D. Buzz formgivning betyder at batterier og motor ligger under gulvet, og det giver plads til 2 bagagerum, et for og et bag. 4 hjuls træk, med en elektrisk motor på hver enkelt hjul og en ydelse på 369hk. VW påstår at bilen kan gå fra 0-100 på 5 sekunder og at topfarten er godt 160km/t. En aktionsradius imellem 430 og 600km. Der er sat en induktiv opladnings teknologi på, som giver 80% strøm boost på blot 30min. 

Ifølge VW, er det planen at lave et fuldt modelprogram med selvkørende elektriske biler, og målet er at sælge 1 million MEB biler i 2025.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start