Hyundai og Kia indfører VR i designafdelingen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hyundai og Kia indfører VR i designafdelingen

Virksomhederne forventer at teknologien nedbringer udviklingstid samt omkostninger.
Steffen F. Olesen
27/12-2019 kl. 23:30

Hyundai og Kia har introduceret et nyt virtual reality design evaluerings system der tillader op til 20 personer at arbejde på det samme projekt på samme tid.

Med debut i kompagniets hovedkvarter – The NamYang Research and Development Center – i Syd Korea, muliggør systemet at ingeniører, og hvem der ellers måtte være inde over projektet, alle kan se og manipulere simulationen i ”real time”.

Det betyder at design koncepter kan blive afsløret tidligere i processen, og simulationer af eksteriør, interiør, farver samt finish hurtigere og nemmere kan sammensættes og opleves.

Albert Biermann der er chef for research og udviklingsdivisionen hos Hyundai Motor Group fortæller i en pressemeddelelse: “The virtual development process is a necessary step for responding quickly and reacting with agility to the needs of customers and paradigm shifts within the automotive industry. Through reinforced virtual processes, we will enhance quality and profitability, ultimately increasing investment in R&D to secure competitiveness in future mobility.”

 

Systemet er ét af flere resultater af Hyundai og Kia’s investering i centeret tidligere i år på ikke mindre end 12,8 millioner USD, og ifølge producenten vil pengene komme hjem igen via en 20 procents reduktion i udviklingstid, og 15 procent besparelse i omkostninger inden for samme område.

Hyundai og Kia fortæller at de har planer om at rulle systemet ud til afdelingerne i Europa, America, Kina og Indien, og så bliver det jo spændende at se om systemet har indvirkning på forbrugernes pengepung. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start