HYMER Van 374 presser meget ind på få m2
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

HYMER Van 374 presser meget ind på få m2

Super-kompakte størrelse gør den fleksibel og funktionel som både autocamper og almindeligt transportmiddel
Ursula Østerberg
29/01-2016 kl. 16:00

Den legendariske HYMER Van-serie er tilbage på markedet efter en pause på 7 år – og dens comeback giver god mening. Serien er nemlig i øjeblikket meget populær hos kunderne, lyder det fra Hymer, som peger på, at den super-kompakte størrelse gør den fleksibel og funktionel som både autocamper og almindeligt transportmiddel.  VAN-seriens modeller holder sig alle under 5,99 meter, med den korteste på en længde på blot 5,45 meter.  

Nu er der kommet to nye modeller til i serien, nemlig HYMER Van 374 og Van S. Mens Hymer Van S kan prale af at være den mest kompakte autocamper, der nogensinde er bygget på et Mercedes Benz chassis, så er Van 374 til gengæld den første autocamper under seks meter i længden med enkeltsenge i soveafdelingen.

Meget presset ind på få kvadratmeter

HYMER Van 374 er et eksempel på, at alle de uundværlige kvaliteter sagtens kan presses ned i en superkompakt delvis integreret autocamper. På trods af størrelsen finder vi nemlig stadig de velkendte bekvemmeligheder: HYMER Van 374 kommer med badeværelse med bruser, køkken, soveafdeling, opholdsafdeling og baggagerum.

HYMER Van 374 er den første autocamper på kun 5,99 meter i længden, som har fået plads til to store enkeltsenge i bagenden (198 x 80 cm / 182 x 80 cm). Der er endda også blevet plads til et større baggagerum i forhold til tidligere modeller.  De kreative opbevaringsløsninger ses overalt i køretøjet, hvilket er nødvendigt i en lille autocamper som denne. Pladskrævende bagage kan nemt stuves under siddegruppen og den ene seng, mens garderoben nemt og hurtigt kan tilgås ved at slå den højre seng op. Det lille køkken er udstyret med et tilsvarende lille arbejdsbord, der dog har to klapper, der kan slås op og ned. Samme løsning er i badeværelset, hvor håndvasken også kan klappes op og ned efter behov. 

Når meget skal presses ind på få kvadratmeter og samtidig være et sted, hvor man kan bo i længere tid ad gangen, så giver det sig selv, at man skal være fleksibel for at det kan fungere. Køkkenet er småt og er reelt set et lille te-køkken, hvor madlavningen nok ikke bliver til mere end en simpel pastaret. At bo på så lidt plads kræver naturligvis, at man er organiseret og bruger autocamperen som en base for en aktiv ferie, mere end et decideret hjem under ferien. Størrelsen på HYMER Van 374 har dog absolut sine fordele og kvaliteter, som gør den yderst attraktiv for campister, der vil ud og opleve.  

Til de korte og lange ture  

Autocamperen er bygget på et Fiat-chassis med en AL-KO letvægtsramme, som giver en vendediameter på kun 12,5 meter takket være den forkortede akselafstand. 

Med en køreklar vægt på under 2,6 tons kan vognen trække yderligere 900 kg. På grund af dens lave vægt i kombination med den korte længde, er HYMER Van 374 yderst let at manøvre og meget adræt. Hvad mere er, så kan du parkere den stort set overalt. Det gør den anvendelig både på ferie, men også i det daglige som ethvert andet køretøj.  

HYMER Van 374 lanceres på et tidspunkt, hvor der en øget efterspørgsel efter ultra-kompakte delvis integrerede køretøj, der kan opfylde den dobbelte funktion af at være både autocamper og regulær bil. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start