Volvo V90 Cross Country 2017 lidt højere op
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Højere op og luksuriøse linjer

Volvo V90 Cross Country 2017 lidt højere op
Klaes Asaa
04/03-2017 kl. 12:00

Det vil være synd at blande V90 Cross Country og XC90 Crossover sammen, selvom de begge tilbyder firehjulstræk, plads til mindst 5 personer og en umiskendelig fælles far. Den ene er en ubetinget crossover, hvor den anden er smuk svensk bilkunst, som tilfældigvis er en smule højere en sin bror. Den sidste brik i 90’er seriens puslespil, her repræsenterer V90 Cross Country den seneste fortolkning af godt 20 års Cross Country modeller. 

Bygget på Volvos SPA platform er den nye V90 Cross Country både en stærk offroader og en sofistikeret og elegant bil. Den normale styling i V90 har fået en tak op ad både inden og ude i bogstaveliste forstand. Sædet er 6cm højere oppe end V90 og frihøjden er godt 21cm højere end dobbeltgængeren.

Motormæssigt har Volvo bekræftet at V90 Cross Country T6 vil blive udstyret med aluminiums turbo og en supercharged 2,0liters 4 cylindret 316hk og 295Nm motor. Men det er også sandsynligt at der kommer en version med en turboladet 240hk 2,0 liters 4 cylindret motor i varierende udgaver. Begge kombineret med en 8 trins automat gearkasse og firehjulstræk. En hybrid version er også mulig, som Volvos firehjulstræk plug in hybrid T8, 2 dobbeltmotor pakker der allerede eksisterer i den mekanisk nære XC90. Det danner grundstenen for mulige trækheste, og Volvo vil udelukkende have 4 cylindrede motorer i deres modelprogram i alle modeller.

Selvom mange detaljer endnu er offentlige, er helhedsindtrykket en stor og maskulin crossover.

Del med en ven

0 personer snakker om “Højere op og luksuriøse linjer

  1. Køn er den ikke!!
    Enten napper man en flot V90 ellers napper man den fede XC90!!

Skriv et svar

Giver børn en ny start