Thorkild Thyrring: Kendt motorbølle skal pensioneres
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hip hip hurra

Kendt motorbølle skal pensioneres
Webmaster
24/10-2011 kl. 00:00

I dag fylder Thorkild Thyrring 65 år, og er dermed pensionist. Thorkild har altid været god til at promovere sig selv, så man må formode den aldrende herre fortsætter lidt endnu i diverse medier.

Tyrring har aldrig opnået de helt store internationale resultater. Alligevel har han været god til at promovere dansk motorsport gennem mange år, og er måske en af grundene til motorsporten er på det høje niveau den er i dag.

Det som har gjort Thyrring kendt er de utallige færdelsovertrædelser, de mange optrædender i ugebladende og vigtigst, de meget imponerende arrangementer han har stået bag.

Specielt den flotte udstilling i AROS og de mange indsamlinger til godgørende formål skal Thyrring roses for.

Vi ønsker tillykke med de 65.

Del med en ven

0 personer snakker om “Hip hip hurra

  1. Ja er han ikke guddommelig. Han har nemlig aldrig vundet nogen vm titel og alligevel skriver han det på sin egen side.
    Der var noget om det i et af bilbladene for noget tid siden hvor de også fortalte historien om han aldrig havde vundet vm selvom han fortalte det.
    Magen til klaphat skal man lede længe efter

  2. Det er sgu da det værste fis jeg nogensinde har hørt, han var da på et tidspunkt den mest vindende kører i DK, tænker han måske stadig er det. Alle der er misundelige hakker jo på ham.
    Han er startet fra bunden, for han fik ingen penge til race hjemme fra, det synes hans far var noget fis, nemlig!

Skriv et svar

Giver børn en ny start