Her er priserne på den nye Mercedes EQE - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her er priserne på den nye Mercedes EQE

Den nye Mercedes EQE er den første fuldelektriske Mercedes i firmabilsegmentet, og nu er Mercedes-Benz Danmark klar med priserne på de første to varianter, der begge stiller til start med masser af power, lang rækkevidde og et væld af eksklusive detaljer – og som bejler til to forskellige segmenter.
Steffen F. Olesen
19/03-2022 kl. 04:27

E-Klassen har ifølge en pressemeddelelse fra Mercedes-Benz i årevis været storfavorit hos danske firmabilister, og nu er Mercedes-Benz endelig klar med priserne på det fuldelektriske sidestykke til den succesfulde model.

Nu er det nemlig muligt at lægge bestilling ind på den ny Mercedes EQE, som i første omgang fås i longrange-varianten EQE 350+ med 292 hestekræfter og en rækkevidde på op til 645 kilometer på en opladning samt den første af foreløbig to performancevarianter fra Mercedes-AMG – nemlig EQE 43 4MATIC med 476 hestekræfter og en rækkevidde på op til 533 kilometer på en opladning.

Det er imponerende tal, og forventningerne til den nye model er da også store hos pressechef hos Mercedes-Benz i Danmark, Mikkel Nilsen, som allerede nu melder om stor interesse for den nye model:

“Allerede da den nye EQE blev præsenteret i efteråret, stod det klart, at der er tale om en model, der sætter en helt ny standard i sit segment. For udover fantastisk rækkevidde og avanceret komfort placerer den nye EQE sig i en helt ny liga, når det gælder innovativt design og eksklusivt udstyr – og så er lighederne med EQS jo ikke til at komme udenom,” siger Mikkel Nilsen.

Omfattende udstyr og bekvem opladning
Det futuristiske ‘One Bow’-design er med til at sikre banebrydende aerodynamik og en iøjnefaldende silhuet, som blandt andet understreges af rammeløse døre og et dynamisk lygtedesign, og i kabinen sikrer det intelligente cockpit en gennemført intuitiv betjening.

Listen over standardudstyr omfatter blandt andet assistentpakke med adaptiv fartpilot, Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist, ambientebelysning med oplyste dørlister, trådløs opladning af smartphone, KEYLESS GO samt MBUX Navigation Premium med navigation med Electric Intelligence, som automatisk beregner den optimale rute med indlagte ladestop undervejs.

Dertil kommer 19” letmetalfælge og Electric Art interiør og eksteriør i EQE 350+, mens EQE 43 4MATIC byder på detaljer som AIRMATIC luftaffjedring, DIGITAL LIGHT forlygter og AMG interiør og eksteriør med spoiler og 20” AMG fælge.

I EQE 43 4MATIC er 3,6 graders aktiv bagakselstyring standardudstyr, mens den avancerede feature kan tilkøbes til EQE 350+.

Begge versioner leveres med tre års abonnement til opladningstjenesten Mercedes me Charge, som gør det muligt at lade til attraktive priser ved flere end 100.000 forskellige ladepunkter i hele Europa. Derudover er det muligt at lynlade til reduceret pris ved IONITY netværket i ét år fra bilens første registrering.

Mercedes EQE 350+ går fra 0 til 100 kilometer i timen på 6,4 sekunder, mens Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC klarer turen på bare 4,2 sekunder.
Begge versioner er elektronisk begrænset til en topfart på 210 kilometer i timen.

Mercedes EQE 350+ starter ved 675.000 kroner og Mercedes-AMG 43 4MATIC ved 1.080.000 kroner.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start