Her er Fords nye elektriske varebil - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her er Fords nye elektriske varebil

Der er fuld fart på den elektriske afdeling hos Ford
Steffen F. Olesen
10/05-2022 kl. 10:17

Der er fuld fart på Fords rejse mod en elektrisk fremtid. Fords første 100% elektriske varebil er for nylig rullet af samlebåndet, og nu er der igen noget at glæde sig med afsløringen af Fords næste elektriske varebil – E-Transit Custom.

Den populære Transit Custom får sat strøm til og kommer nu i en 100% elektrisk udgave under navnet E-Transit Custom. Med en rækkevidde på op til 380 km., fuld trækkapacitet og DC-hurtiglader er den elektriske varebil, ifølge producenten, på mange måder et sikkert og oplagt valg i overgangen til elektriske varebiler.

Varebilskunderne vil udover en elektrisk drivlinje også få gavn af features som ProPower Onboard-funktionen, der blandt andet kan strømforsyne værktøj, telefoner eller lamper for at oplyse arbejdsområdet på byggepladsen.
Det er da ret smart!

Der er kælet for detaljerne på den nye E-Transit Custom; for eksempel med det markante design af varebilens LED-lygter.

Den nye E-Transit Custom lægger sig i slipstrømmen af Ford E-Transit, der har fået en overvældende modtagelse. E-Transit er for nylig blevet lanceret i Europa, men allerede inden de første varebiler forlod fabrikken i Tyrkiet, havde Ford modtaget flere end 5.000 europæiske bestillinger på den eftertragtede varebil.

Høje forventninger på det danske marked
Ford er for ottende år i træk markedsleder på varebiler i Danmark. Transit Custom har længe været populær blandt varebilskunderne, hvilket senest var særlig tydelig, da den i sidste måned gav personbilerne baghjul som mest solgte bil. Her var varebilen den mest solgte bil i Danmark på tværs af alle segmenter i første kvartal.
Nyheden om en elektrisk udgave af den eftertragtede varebil skaber derfor stor glæde herhjemme.

Vi har store forventninger til E-Transit Custom. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde vores kunder endnu en elektrisk varebil, der ikke kun får glæde af at køre elektrisk, men også af flere nye features som for eksempel fordelene ved Ford Pro, siger Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles, Ford Danmark.

Kilde: Ford Danmark

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start