Her er den nye Citroen C5 Aircross SUV
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her er Citroens nye, store SUV

Ekstra meget fokus på komfort i Citroen C5 Aircross
Mathias B. Høj
29/05-2018 kl. 10:17

De praktiske og måske lidt kedelige MPV'er får hård konkurrence at SUV'erne. Store og praktisk indrettede biler med frihøjde til lidt terræn. Citroen er som andre producenter opmærksomme på trenden og har præsenteret deres nye C5 Aircross – i øvrigt mindre end et år efter de præsenterede den mindre C3 Aircross.

Og ligesom med C3 er komfort prioriteret højt for den nye Aircross. Den er udstyret med det nye affjedringssystem Progressive Hydraulic Cushions, samt nyudviklede sæder som med ekstra meget komfort skulle gøre det ekstra svært at forlade bilen igen. Der er også mulighed for massage i stolen med otte pneumatiske lommer i i sæderyggen.

Bagtil kan tre individuelle bagsæder justere ryghældning, skubbes frem og tilbage og foldes ned, så der kommer med mere bagageplads.

Rent fysisk bliver den nye Aircross 4,5 m. lang, 1,84 m. bred og 1,67 m. høj med en bagagerumskapacitet på 580  L (720 L med bagsæderne nede). Den fås med en sekstrins manuel eller ottetrins automatisk gearkasse og flg. Euro 6.2 motorer:

– To benzin versioner: PureTech 130 S&S 6-sp manual og PureTech 180 S&S EAT8,

– Tre diesel versioner: BlueHDi 130 6-sp manual, BlueHDi 130 S&S EAT8 og BlueHDi 180 S&S EAT8.

C5 Aircross lanceres sidst på året og kommer som plug-in hybrid i 2019.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start