Goodyears nye simulator - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Goodyears nye simulator

Steffen F. Olesen
02/04-2021 kl. 20:49

The Goodyear Tire & Rubber Company og VI-grade har offentliggjort, at de fremskynder dækudviklingen med endnu en ny simulator, og at den avancerede køresimulator, DiM250 DYNAMIC, vil blive installeret på Goodyear Innovation Center i Colmar-Berg, Luxembourg.

Udover at styrke Goodyears produktudvikling på det europæiske anlæg, styrker den nye køresimulator også det tekniske samarbejde med virksomhedens hovedkvarter i Akron i Ohio, USA, hvor endnu en DiM250 blev taget i brug for nylig. Desuden benytter begge Goodyears innovationscentre VI-grade COMPACT-simulatorer til at forbedre virtuelle dækudviklingsprocesser.

Køresimulatorer gør det muligt at udvikle, teste og godkende dækmodeller tidligt i udviklingsforløbet, så man kan finde frem til de bedste dæk, inden man bygger den første prototype. På denne måde kan man matche tempoet i udvikling af køretøjerne og have dækkene klar, når bilproducenterne efterspørger dem.

“Simulatorkapacitet på dette niveau giver en klar teknologisk førerposition,” siger Chris Helsel, Senior Vice President og Chief Technology Officer, Goodyear. “Vi stræber altid efter at forbedre udviklingsprocessen og bevare stillingen som vores kunders foretrukne leverandør.”

“Det er med stor glæde, at vi kan fortælle om ibrugtagning af endnu en DiM250 DYNAMIC-køresimulator hos Goodyear,” siger Guido Bairati, som er VP Global Sales and Marketing hos VI-grade. “Med simulatorerne DiM250 og COMPACT på begge sider af oceanet er Goodyear nu på forkant med den virtuelle dækudvikling og opnår derved en betydelig konkurrencefordel, når det gælder originalprodukter og hurtig produktudvikling.”

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start