Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

Goodyear lancerer den tredje generation af deres prisvindende sortiment af helårsdæk
Steffen F. Olesen
22/09-2020 kl. 09:12

Med lanceringen af Vector 4Seasons Gen-3 præsenterer Goodyear den nyeste version af deres prisvindende sortiment af helårsdæk. Denne nyeste generation af dæk giver ifølge producenten forbrugerne forbedrede egenskaber på både snedækkede, våde og tørre veje.

“Vores designere og ingeniører stod over for den kæmpe udfordring at forbedre vores Vector 4Seasons Gen-2, et helårsdæk, der har vundet flere priser end noget andet mærke1,” siger Mike Rytokoski, Vice-President og Chief Marketing Officer, Goodyear Europe, “og vi er stolte over at have gjort det bedste endnu bedre med Vector 4Seasons Gen-3.”

Segmentet for helårsdæk er et af de hurtigst voksende i dækbranchen. Forbrugere, der shopper efter helårsdæk, ser efter tre primære egenskaber – sikkerhed under alle vejrforhold, god bremselængde og vejgreb i vådt føre.
Hertil er der de, som fokuserer meget på dækstøj.

Vector 4Seasons Gen-3 skulle med Goodyears Snow Grip-teknologi have et forbedret greb, og samtidig levere bedre håndtering i sne.
Et stort antal lameller i midten af slidbanen giver bedre greb i sne og forbedrer, ifølge producentens materiale, håndtering på netop denne type underlag med 5%, sammenlignet med den forrige generation af dækket.

En anden tilføjelse er Goodyears Dry Handling-teknologi, som mindsker deformation af dækket ved hård kørsel, hvilket giver forbedret bremseeffekt på tør vej; en forbedring på op mod 5% i forhold til forrige generation.

Vector 4Seasons Gen-3 har desuden bevaret forgængerens imponerende sikkerhedsniveau ved akvaplaning takket være Goodyears Aqua Controlteknologi, som ved hjælp af dybe og brede riller forbedrer bortledningen af vand.

Dækket har desuden modtaget en række OE-godkendelser, og der planlægges standardmontering senere på året på Peugeot Peugeot 2008/3008/5008, DS3 Crossback og DS7 Crossback.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start