GoodYear spiller med musklerne - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

GoodYear spiller med musklerne

Dækproducenten Goodyear henter flere førstepladser i dette års test af sommerdæk, og viser endnu engang, at de er blandt de førende inden for kategorien sommerdæk.
Steffen F. Olesen
19/04-2022 kl. 09:36

Goodyears sommerdæk Eagle F1 Asymmetric 6, EfficientGrip Performance 2 og EfficientGrip 2 SUV har opnået topplaceringer i flere test af sommerdæk i denne sæson.

Eagle F1 Asymmetric 6
Eagle F1 Asymmetric 6, der blev lanceret tidligere i år, er Goodyears nyeste medlem af den prisvindende Eagle F1-familie. Sammenlignet med forgængeren indeholder Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 ny teknologi, der forbedrer dækkets performance på tør vej, bremseevne og håndtering i vådt føre samt dets egnethed til elbiler, så det kan leve op til mantraet: Forberedt på alt.

I denne sæson har det tyske biltidsskrift auto, motor und sport i sin sommerdæktest betegnet det nye Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 som ”enestående”.
Tidsskriftet roste dækkes allround-egenskaber og sikkerhed.

Eagle F1 Asymmetric 6 blev vurderet i forhold til ni konkurrenter i bl.a. kriterierne håndtering og bremsning på tør og våd vej, akvaplaningssikkerhed, rullemodstand og vejstøj. Med en gennemsnitlig score på 9,0 ud af 10 modtog dækket som det eneste bedømmelsen enestående.

Dækket blev også testvinder i det svenske Aftonbladets store sommerdæktest, hvor Eagle F1 Asymmetric 6 delte vinderpladsen med tre andre dækmærker. Aftonbladet syntes dækket var stille og roste dets vejgreb og køreegenskaber på både våd og tør vej.

Eagle F1 Asymmetric 6 blev også udråbt som testvinder i det tysk tidsskrift Auto Bild.
I testen blev dækket rost for de velafbalancerede egenskaber, og Auto Bild fremhævede ”god akvaplaningssikkerhed, kort bremselængde, præcise styreegenskaber og lav rullemodstand” som dækkets stærke sider.

I mellemtiden har britiske Tyre Reviews desuden tildelt Eagle F1 Asymmetric 6 en delt førsteplads i deres seneste test af Ultra High Performance-dæk.
Tyre Reviews fremhævede Goodyear-dækkets “sportslige og dynamiske håndtering” og generelt stærke performance under både våde og tørre forhold så vel som dets lave støjniveau og rullemodstand.

Eagle F1 Asymmetric 6 blev oprindeligt rullet ud i 28 dimensioner i starten af 2022. Yderligere dimensioner kommer til i løbet af året. I 2023 vil dækket være tilgængeligt i ikke mindre end 65 dimensioner fra 17 til 22 tommer.

EfficientGrip Performance 2
Goodyear EfficientGrip Performance 2 blev udråbt som vinder af det tyske ADAC’s seneste sommerdæktest.
I testrapporten anbefalede ADAC Goodyear EfficientGrip Performance 2 til bilister, der kører meget, fordi det har det laveste kilometertal af de 16 testede produkter.
Med stærke resultater i alle kategorier opnåede Goodyear EfficientGrip Performance 2 den bedste samlede score, når man medregner resultaterne i samtlige testkriterier.

Kilometertal og holdbarhed er centrale egenskaber ved Goodyear EfficientGrip Performance 2, som kan vigte sig af imponerende 50% højere kilometertal end forgængeren.
Den seneste ADAC-sommerdæktest bekræfter dækkets imponerende kilometertal med vurderingen meget godt for dets holdbarhed og gode resultater i alle andre testede kriterier.

EfficientGrip Performance 2 blev desuden testvinder i det tyske Auto Bilds sommerdæktest.
Dækket beviste også sit høje kilometertal i denne test og blev udråbt som Auto Bild Eco-master 2022. I testen fik dækket blandt andet ros for dets korte bremselængde, høje kilometertal og lave rullemodstand.

EfficientGrip 2 SUV
EfficientGrip 2 SUV blev lanceret sidste år og er specialdesignet til SUV’er og 4×4-køretøjer. Dækket byder på et enestående kilometertal og fremragende egenskaber på både våd og tør vej.
I øjeblikket sker der en kraftig stigning i SUV’ernes popularitet, og SUV’er antages at udgøre 43% af det samlede antal nye køretøjer, der sælges i Europa i 2025; en stigning fra 37% siden 2020.
Når det drejer sig om dæk, er de to vigtigste egenskaber, SUV-bilisterne går efter, enestående bremsning og vejgreb på våd vej.

I det tyske Auto Bild allrads sommerdæktest kom Goodyear EfficientGrip 2 SUV på en delt førsteplads, der for andet år i træk placerede det øverst i denne test. Kun to af de testede dæk modtog Auto Bilds vurdering eksemplarisk, og Goodyear EfficientGrip 2 SUV opnåede således en delt førsteplads.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start