Godt nytår til alle vores brugere - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Godt nytår til alle vores brugere

Sådan bliver MagaCin og 123 i 2012
Webmaster
31/12-2011 kl. 15:30

Hos MagaCin og 123 kommer der sandsynligvis nogle ændringer i det nye år. Vores sider skal ramme brugerne bedre.

Salgsdatabaserne er under kraftig opdatering. Salget er et af vores kerneområder og dette skal der naturligvis satses stort på. Allerede nu er der mange produkter udbudt, men vi ønsker at blive endnu større.

TV-programmerne går en tvivlsom fremtid i møde. Programmerne laves til Kanal København og Kanal Regionerne. TV stationerne vil have bløde programmer uden teknik, så kaffebordsfolket kan følge med. Bliver de tekniske ønsker de dem ikke. Nogle brugere på vores sider vil have tekniknørderi, altså det stik modsatte, sammenlignet med det der ønskes af stationerne. I en optimal verden laves to forskellige programmer. Et til TV og et til Web, men da det er gratis TV er dette ikke muligt. Programmerne er bygget på frivillighed og genererer et kæmpe underskud, hvorfor programmernes fremtid tvivlsom.

Rejser og ture bliver en stor del for os i 2012. Vi skal både til alperne, som skal køres tynde i sommeren. I efteråret kommer der sandsynligvis en tur til Sammy Miller museet og Ron Haslam Racingschool på Silverstone.

Vi ønsker jer alt vel i 2012

Del med en ven

0 personer snakker om “Godt nytår til alle vores brugere

  1. Hvis i standser med tv bliver jeg trist. Det er en af de vigtigste grunde til jeg bruger jer. Jeg mener jeres tv er rigtig godt.

Skriv et svar

Giver børn en ny start