MagaCin - 123 Motor - Tommy Rønn - Jes Simonsen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

God jul

Fra alle os - Til alle jer
Webmaster
24/12-2013 kl. 00:00

Alle jer brugere har medvirket til at skabe en holdbar forretning i MagaCin og 123 Motor. Medarbejderne mener de gennem virksomhedens 4 leveår har ydet det bedste de magtede, men uden trofaste brugere overlever intet medie.

Alt tyder på 2013 ender med at blive et godt år for MagaCin og 123 Motor. Da projektet startede i 2009 satsede ejerne alt, og håbede ideerne kunne bære en fremtidig virksomhed. Mere end en gang gennem de tre startår har virksomheden været tæt på at smide håndklædet i ringen.

Medejerene satsede både hus og hjem for at starte dette projekt, og de første års negative resultater gav sved på panden, og store gældsposter. Men nu ser det ud til medarbejdernes satsning har været det hårde slid værd.

Efter 2013 tyder alt på MagaCin og 123 Motor, for første gang, ender med plus på bundlinjen. Et minimalt plus, men altså første år uden røde tal i regnskabet.

Mange af medarbejderne vil nu holde et par dages juleferie. Vi håber brugerne også får tid til at holde lidt juleferie med deres nærmeste.

Takker for støtten gennem årene, og God jul herfra.

Del med en ven

0 personer snakker om “God jul

  1. Takker og i lige måde og håber i får god vind i sejlene i fremtiden. Magacin er et frisk pust jeg ikke vil undvære for det er befriende med nogen der tester og tør kalde en spade for en spade. Uden jer vil jeg blive efterladt med det lidt grå og triste touring blad, som jeg dog heller ikke vil undvære.
    God jul.

  2. Takker og som Skagboen siger. Fortsæt det gode arbejede. Jeg føller jer hver dag og sluger det hele rå. Når man elsker maskiner er det skøn med et fristed hvor man kan følle sin skønne hobby.
    Håber i får en god jul og et godt nytår

  3. I lige måde men det bør vel være os der takker 😉 Alle jeg køerer med ved jeg er forbi jer hver dag og det er alle tigerne fra klubben også. Kom bare med endnu flere artikkler og test i 2014 😉

  4. Osse go jul til jer. MEre om sportsmaskiner i 2014 tak så vil jeg elske jer. Det skal være lidt som den med 1000 racerer i lige har bragt for det var sukkertøj.

  5. Baglæns med den og god jul til jer også og håber i fortsætter i samme stil fremover.

  6. Syntes også I gør det godt og vil ønske jer god jul og godt nytår her fra det fynske.

Skriv et svar

Giver børn en ny start