Gi´en Volkswagen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gi´en Volkswagen

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke
Tommy Rønn
24/08-2010 kl. 17:00

Gode gerninger kan som bekendt ikke gøres for ofte. Nu er det blevet lidt lettere at gøre godt. Du kan lige nu forære en Volkswagen væk i hele tre år, til ham du holder af, eller til hende du synes, virkelig er værdigt trængende. Du bestemmer hvem, der har fortjent en Volkswagen.

With a little help from my friends

I al sin enkelthed går opgaven ud på, at du via din Facebook-profil nominerer en ven, en svigermor eller hvem som helst, du synes har gjort sig fortjent til en Volkswagen. Så gi´r vi en Polo, en Golf eller en Passat gratis i hele 3 år.

Sådan gør du. Gå ind på Volkswagens hjemmeside: http://www.volkswagen.dk/facebook, så er du allerede godt i gang og bliver guidet igennem processen.

Du kan nominere dine facebook-venner frem til d. 19. september. Men husk at skrive en god begrundelse for, hvorfor netop din ven fortjener en Volkswagen. Du kan nominere et ubegrænset antal facebook-venner. Herefter følger en afstemningsfase, der varer fra d. 21. september og frem til d. 10. november. I denne periode kan du dagligt stemme på netop den nominering, du synes er den bedste, sjoveste eller mest trængende.

Blandt de 5 nomineringer med flest stemmer, vælger vi vinderen af en ny Volkswagen i 3 år. Det sker d. 13. Oktober.

Alle nomineringer oprettet inden d. 1. September deltager desuden i lodtrækningen om 25 Garmin Nüvi 3790t navigationsanlæg.

Nominer en ven på Facebook: http://www.volkswagen.dk/facebook

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start