Gal traktorfører vædrer seks fartkameraer
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gal traktorfører vædrer 6 fartkameraer

En påkørsel kan være et uheld; seks er en meget bevidst handling. Føreren var overraskende nok ædru
Mathias B.. Høj
14/12-2017 kl. 08:52

Helt eller hærværksmand afhænger af øjnene der ser. Men i Gernsheim syd for Frankfurt, Tyskland, har Politiet anholdt en 63-årig traktorfører, efter han i sin letgenkendelige røde traktor har har påkørt seks fastmonterede fartkontroller.

Og nej, med en traktors langsomme hastighed, har fartkontrollerne ikke taget billeder, som Politiet har kunnet bruge som beviser. Adskillige vidner har derimod betragtet udåden og har kunnet hjælpe Politiet til, via forskellige spor, at kunne identificere den mistænkte røde traktor udenfor ejerens ejendom. Traktoren er nu i Politiets varetægt som bevismateriale.

En påkørsel kunne være et uheld; seks er bevidst. Gerningsmanden har ikke begrundet motivationen, men påkørslerne skete i et langsomt og nærmest nydelsesfuldt tempo, antyder Frankfurt Allgemeine.

Traktorføreren var overraskende nok ædru. Blodprøver vil i den kommende tid afsløre, om det kan være medicin eller andet der har ansporet til påkørslerne. For de skete under høsten, hvor traktorejeren havde rigeligt at tage sig til – og derfor kunne forventes at prioritere sin tid anderledes.

De tekniske skader forventes at løbe op i omkring 600.000€ – muligvis mere, med de tabte indkomster, fartkontrollerne skulle have indbragt.

Kilde: Frankfurter Allgemeine

Del med en ven

0 personer snakker om “Gal traktorfører vædrer 6 fartkameraer

Skriv et svar

Giver børn en ny start