Fuldelektrisk performance fra Mercedes-AMG - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fuldelektrisk performance fra Mercedes-AMG

Den nye EQE fra Mercedes-EQ blev præsenteret i efteråret, og nu løfter Mercedes-Benz sløret for hele to performanceversioner af den fuldelektriske sedan med henholdsvis 476 og 687 hestekræfter.
Steffen F. Olesen
18/02-2022 kl. 10:26

Ifølge en pressemeddelelse fra Mercedes Danmark var det især det iøjnefaldende aerodynamiske design med rammeløse ruder og den lange rækkevidde, der tog opmærksomheden, da den nye EQE fra Mercedes-EQ blev præsenteret for verdenspressen i september sidste år.

Nu er der nyt fra Mercedes-AMG, som har haft fingrene i den luksuriøse sedan, og EQE 43 4MATIC og EQE 53 4MATIC+ er de to seneste skud på stammen fra Affalterbach.
Her er elektrificeringen i fuld gang, og de to nye modeller lægger sig i slipstrømmen af plug-in hybriden Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE og den nyligt præsenterede Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+.

“Med tilføjelsen af de to nye modeller appellerer Mercedes-AMG nu til et endnu bredere segment. Mens EQE 43 4MATIC står som entry-modellen for fuldelektrisk køredynamik fra Mercedes-AMG, leverer EQE 53 4MATIC+ endnu mere rendyrket sportslighed og performance,” siger øverste chef hos Mercedes-AMG, Philipp Scheimer og tilføjer, at flere fuldelektriske modeller fra Mercedes-AMG er på vej.

Lang rækkevidde og masser af power
Både EQE 43 4MATIC og EQE 53 4MATIC+ er udstyret med elmotor på for- og bagaksel, mens fuldt variabelt firehjulstræk, aktiv bagakselstyring og AMG-specifikke bremser hjælper med at tøjle de mange kræfter – og der er nok af dem.

EQE 43 4MATIC yder op til 476 hestekræfter, mens EQE 53 4MATIC+ leverer op til 687 hestekræfter.
EQE 43 4MATIC klarer således turen fra 0 til 100 kilometer i timen på 4,2 sekunder, og med RACE START-funktionen, som er en del af AMG DYNAMIC PLUS-pakken, klarer den endnu kraftigere EQE 53 4MATIC+ sprinten på 3,3 sekunder.

Begge modeller kan lynlades med en effekt på op til 170 kW og har angiveligt en rækkevidde på over 500 kilometer pr. “tankfuld”.

Den danske Mercedes-Benz importør er endnu ikke klar med priser.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start