Ford investerer over to milliarder kr. i engelsk bilfabrik - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ford investerer over to milliarder kr. i engelsk bilfabrik

Ford satser stort på elektrisk fremtid
Steffen F. Olesen
19/10-2021 kl. 06:00

Ford har netop offentliggjort, at de investerer over to milliarder kroner i Ford-fabrikken i Halewood i det nordlige England. Fabrikken skal fremadrettet producere elektriske bilkomponenter og spille en central rolle i produktionen af dele til Fords elektriske biler.
Fabrikken i Halewood bliver dermed den første af sin slags i Europa, når produktionen af power units – som forventes at begynde i 2024 – begynder.

Der er planlagt ud fra, at fabrikken skal producere 250.000 enheder om året, og naturligvis støtter de engelske politikere op om projektet.

Fords beslutning om at fremstille sine første elektriske køretøjskomponenter i Europa på Halewood-stedet er endnu et bevis på, at Storbritannien fortsat er et af de bedste steder i verden til bilproduktion i høj kvalitet. I denne meget konkurrencedygtige og globale kamp om at sikre fremstilling af elbiler er vores prioritet at sikre, at Storbritannien høster fordelene, siger UK Government’s business secretary, The Rt. Hon. Kwasi Kwarteng MP.

Investeringen sker i forlængelse af Fords mål om, at samtlige af Fords personbiler i Europa være elbiler i 2030.
Tilsvarende forventes to tredjedele af alle Fords varebiler at være fuldelektriske eller tilbydes som plug-in hybrid inden 2030.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start