Ford fejrer 55 år med Mustang special edition
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ford fejrer 55 år med Mustang special edition

Den nye Mustang med sin 5-liters V8 motor, er gennemgået en visuel opdatering.
Steffen F. Olesen
26/07-2019 kl. 04:00

Ford fejrer 55 år med produktion af den ikoniske Mustang, med en special edition model til det europæiske marked. Den nye Ford Mustang 55 er drevet af en 5-liters V8’er, og har fået en visuel opgradering både ude og inde.

Modellen vil være tilgængelig både som fastback og som cabriolet, der begge leveres med sorte emblemer, fartstriber på kølerhjelmen og siderne, samt sortlakeret tag. Bilens 19 tommer alufælge har også fået turen med den sorte sprøjtepistol, og grillen fremstår i two-tone black.

Er man træt af de gennem tiden godt brugte fartstriber, og bestiller bilen i sort for at blive fri for dem, kan man godt tro om igen, for så leveres den med sølvfarvede striber.

Begge modeller kan efter ønske, leveres med hækspoiler.

Interiørets opgraderinger inkluderer diverse carbon stumper i instrumentbordet, og en læder-indpakket midterkonsol. 

Bestiller du en Ford Mustang 55 med manuel gearkasse, monterer Ford en gearknop der er special lavet til netop denne model.

Føler man ikke at evnerne rækker til den store V8'er, er det muligt at bestille en Mustang med en 2,3-liter EcoBoost motor. Den ”lille” Mustang er dog ikke en del af jubilæumsproduktionen, men her får du trods alt også et par visuelle opgraderinger, som eksempelvis andre spejle, Shelby-inspireret hækspoiler, fartstriber på kølerhjelmen og en ny grill. 

Men mest interessant er at Ford’s Active Valve Performance Exhaust system nu er standardmonteret på modellen. Et smart system der automatisk begrænser udstødningens bulder ved forud programmerede tidspunkter på dagen, så du ikke vækker naboen når du kommer sent hjem fra en tur til isboden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start