Corona-kvalitetstid: Ford introducerer Family Fun Hub
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ford Family Fun Hub

Ford har lanceret et online univers som er fyldt med gode idéer til kvalitetstiden med de yngeste
Ford Motor Company
11/04-2020 kl. 21:27

Det kan være svært at få familielivet til at hænge optimalt sammen lige nu, hvor det at opholde sig så vidt muligt inden døre er afgørende. Men COVID-19 er også en oplagt mulighed for mere kvalitetstid med de små. Derfor introducerer Ford nu Ford Family Fun Hub.

Ford Family Fun Hub er en hjemmeside fyldt med kreative påfund til både børn og voksne, der gerne vil sætte lidt ekstra kulør på hverdagen indendørs. Her kan man blandt andet vride hjernen med spot-forskellen-billeder og downloade farvelægningstegninger, labyrinter og skabeloner til simpel origami.

Det hele er kun et enkelt klik væk – og Ford vil løbende tilføje mere indhold, så man kan vende tilbage igen, hvis man er ved at løbe tør for de kreative indspark.

Derudover har Ford også lavet en børnevenlig stop-motion-video, der illustrerer, hvordan man passer bedst muligt på hinanden for at mindske smittespredningen.

Ford Family Fun Hub introduceres i forlængelse af Fords andre initiativer i kampen mod COVID-19. Disse omfatter blandt andet en global velgørenhedsindsamlingproduktion af beskyttelsesudstyr og kontaktløs service hos Fords forhandlere og værksteder.

Ford følger også sundhedsstyrelsens retningslinjer:

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start