Fold campingvognen ud - Fra 4m2 til 12 m2
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fold campingvognen ud

Fra 4m2 til 12 m2 på 20 sekunder
Ursula Østerberg
08/01-2016 kl. 16:00

Ved første øjekast er BeauER 3X en mini-campingvogn på blot to meter i højden og 3,50 meter i længden, men campingvognen gemmer på en stor hemmelighed. Og i 2016 bliver denne hemmelighed endnu større. Nemlig 27 m2. 

Fra 4m2 til 12 m2 på 20 sekunder

Det tager præcis 20 sekunder at tredoble størrelsen på den geniale BeauER 3x, som kom på markedet i 2015. Campingvognen gør umiddelbart ikke meget væsen af sig selv, men ved hjælp af smart indretning og en teleskopagtig konstruktion folder campingvognen sig ud i begge retninger, når du sætter nøglen i og aktiverer folde-ud-mekanismen. På ingen ting udvider campingvognen sig fra 4 m2 til 12 m2. 

Campingvognen består af en fast central enhed og to teleskopiske moduler, der trækkes ud som en harmonika. Ved hjælp af denne smarte konstruktion er det muligt at folde campingvognen ud, så den rummer en lille stue og soveområde til fire personer, køkken, bad og toilet. Indretningen er således at den faste enhed er badeafdelingen i midten og opholds- og soveafdeling forefindes i de to udfoldelige moduler.  Møblementet i sove- og opholdsområderne passer sammen, så de uden videre og helt automatisk kan foldes ud og ind igen, når det er tid til at køre videre. 

Lige nu fås BeauER 3X kun med en indretning på 12 m2, men i løbet af 2016 og 2017 kommer den som autocamper samt som campingvogn på 27 m2. Den større model hedder BeauEr 3X+. 

BeauER 3XC: Autocamperen der kan frakobles 

3XC er BeauER’s bud på en autocamper, som forventes at blive sat i produktion i løbet af 2017. Konceptet er det samme som ved campingvognen, hvor dens patenterede teleskopiske konstruktion gør det muligt at omdanne den lille vogn til 25 m2 beboelse. Har I fundet et godt sted at campere og nu vil ud og udforske området uden at have besværlighederne med at køre rundt i en autocamper? Løsningen er lige for. Modulet kan simpelthen frakobles selve vognen, så I kan efterlade beboelsesdelen. 

BeauER 3XC vil være bygget på Volkswagen Transporter T6-chassis. 

Plads til familien med BeauER 3X

Det franske mærke er ganske nyt på markedet. Opfinderen er Eric Beau, der drømte om en lille campingvogn, der er let at trække på vejene, og som havde komforten og bekvemmeligheden fra de større campingvogne. Det blev til BeauER 3X, som så dagens lys i 2015. 

BeauER 3X er konstrueret af kompositmaterialer, såsom polyester, som giver den en overraskende lav vægt, samt miljøvenlig isoleringsmateriale i form af hamp. Vognen er lille og aerodynamisk på grund af det buede design, hvilket gør den attraktiv for campister med små biler. Bredden er tilmed den samme som de fleste personbiler på 1,90 meter. 

På trods af størrelsen kan den alligevel rumme fire personer, og du vil ikke føle, at du mister noget af den grundlæggende komfort, du er vant til fra større campingvogne. Køkkenet har 130-liters køleskab, gaskomfur, vask, og et par skabe og skuffer. Badeværelse består af en bruser, toilet og håndvask. Soveafdelingen rummer en dobbeltseng, der er tilgængelig fra to sider – og siddepladserne i opholdsafdelingen kan omdannes til dobbeltseng. 

Prisen for 3X ligger på 25.000 euro. Prisen for den nye og større model 3x+ kendes endnu ikke. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start