Flere elbiler fra Honda på vej - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flere elbiler fra Honda på vej

Honda har afsløret virksomhedens langsigtede planer inden for elektrificering.
Steffen F. Olesen
20/05-2022 kl. 09:26

Fra nu, og frem til anden halvdel af dette årti vil Honda introducere elbilmodeller rettet specifikt mod forskellige markeder. I Nordamerika vil der blive lanceret to nye elbiler i SUV-segmentet i 2024, i Kina vil der blive introduceret ti nye elbilmodeller frem til 2027, og på hjemmemarkedet i Japan vil Honda lancere en minibil til kommercielt brug i begyndelsen af ​​2024, efterfulgt af minibiler og elektriske SUV’er til det private marked.
Derefter vil Honda introducere de bedste elbilmodeller globalt – forudsat at elbiler bliver bredt etablerede og populære.

En specifik elbil-platform, Honda e:Architecture, som indeholder både en hardware- og softwareplatform, vil blive brugt i 2026. Softwareplatformens applikationslager omfatter Honda SENSING og Honda CONNECT.
Gennem sit partnerskab med GM planlægger Honda at introducere biler til overkommelige priser i 2027. Priser og rækkevidde vil være lige så konkurrencedygtige som brændstofdrevne køretøjer, og introduktionen begynder med det nordamerikanske marked.

30 nye modeller
Dette betyder, at Honda planlægger at lancere 30 forskellige elbilmodeller globalt inden 2030. Det drejer sig om produktion af mere end to millioner biler om året.
To produktionsanlæg i Kina og et i Nordamerika er planlagt til elbiler.

For at styrke elektrificeringsinvesteringen flytter Honda sine ressourcer til en organisation, Business Development Operations, fra tidligere at have været organiseret efter produktområde, det vil sige motorcykler, biler og kraftaggregater (Power Products). Det betyder, at udviklingshastigheden og synergierne forventes at stige.
De pågældende ressourcer har ekspertise inden for teknologiområder, der vurderes at være afgørende for Hondas fremtidige konkurrenceevne, såsom elektrificerede produkter og tjenester, batteri, energi, Mobile Power Pack, brint og software.

Kilde: Honda Danmark

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start