Fjernkontrol varmen uden CP Plus betjeningspanel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fjernkontrol varmen uden CP Plus betjeningspanel

Truma iNet System har fået en ny feature, der gør det muligt at fjernestyre dit Truma klimasystem
Ursula Østerberg
12/12-2015 kl. 09:00

Truma iNet System har fået en ny feature, der gør det muligt at fjernestyre dit Truma klimasystem – fra hvor som helst og når som helst. Uden CP Plus betjeningspanel. 

Det er skønt at tage på camping uden for sommersæsonen, og særligt her om vinteren, hvor sneen falder og der ikke er mange gæster, kan der være noget magisk ved at nyde vinterdagene i campingvognen. Det er dog ikke sjovt at træde ind i en iskold campingvogn, der er lang tid om at blive varm.  Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne tænde klimasystemet, mens du var undervejs og en time senere træde ind i en perfekt opvarmet campingvogn? Truma gør det nu muligt for både campingvogne og autocampere at blive kølet ned eller varmet op via fjernbetjening – uden det tidligere nødvendige CP Plus betjeningspanel. 

Aventa og Saphir kan betjenes samtidig

Hidtil har det kun været muligt at fjernbetjene campingvognens eller autocamperens klimaanlæg via mobiltelefonen, hvis Truma klimasystemet var integreret med en CP plus INet ready betjeningspanel. Det er ikke længere nødvendigt. Nu kan alle andre heldigvis også få glæde af at køle køretøjet ned eller varme det op hjemmefra. 

Fra nu af tilbyder Truma iNet System en ny feature: Truma klimasystemerne kan fjernstyres direkte via iNet Box og Truma App. Derudover er det muligt, at betjene to forskellige Truma klimasystemer (Aventa og Saphir) samtidigt. Dette er især interessant for de større autocampere, som ikke har nogen Truma Combi installeret og dermed heller ingen CP plus, men til gengæld har et eller flere Truma klimasystemer i camperen. 

Brug din smartphone til at tænde varmen

Via Truma App kan Truma klimasystemerne fjernstyres. Truma iNet Box er systemets centrale styreenhed, der muliggør kommunikationen mellem appen på din smartphone eller tablet og Truma-apparaterne i campingvognen eller autocamperen. Klimasystemerne fjernstyres via SMS, men slår over på Bluetooth, så snart du kommer tæt på INet Boxen. 

Det kræver en iPhone 4s og iOS 6.1 eller Android 4.1 og nyere for at kunne bruge appen. Appen er gratis og kan downloades i Google Pay og i Apple App Store. Truma INet Box kan købes hos autoriserede Truma-forhandlere. 

Vind en drømmeferie

Truma efterspørger nye ønsker og funktioner fra brugerne og kører derfor lige nu en konkurrence, hvor du kan vinde en uges luksuscamping på oplevelsescampingpladsen Aufenfeld i Aschau/Zillertal i Østrig til en værdi på 800 euro.

Du skal blot lave en kort video på engelsk med hvor du besvarer følgende: “In my future caravan (motorhome) I am taking an app-controlled (…) with me” .  

Konkurrencen finder du på Trumas website: www.truma.com

65 år med vame- og klimaanlæg

Truma har leveret tilbehør til autocampere og campingvogne i snart 65 år og er en anerkendt spiller på markedet. Det tyske firma tilbyder et omfattende udvalg af produkter inden for områderne varme-, klima- vand- og rangersystemer samt gasforsyning og energistyring. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start