Citroën Sunvolt med 300 hk - Fremtidens el-køretøj
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fagre nye verden

Adgang til strøm bliver yderst vigtig i fremtiden
Tommy Rønn
12/09-2012 kl. 09:00

På denne video viser fremtidens el-køretøjer deres evner. Det er imponerende hvor langt elektrisk drevne køretøjer er nået, og specielt Citroën Sunvolt med 300 hk er en voldsom sag.

Det største problem er stadig rækkevidde. De nyeste motorcykler når op mod 160 km på en opladning, mens bilerne nu har rundet de 200 km. Heldigvis er opladningstiderne kraftigt minimeret, så mange el-køretøjer nu kan oplades 80% på mindre end 30 minutter.

Ingen tvivl om el kommer i stor stil. Straks rækkevidde er øget 25-50% og opladningstiden er halveret, er vi sikre på mange overgiver sig og prøver de batteridrevne transportmidler. Naturligvis skal også salgspriserne på elprodukterne ned i niveau hvor vi finder de nuværende køretøjer. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Fagre nye verden

  1. Mon ikke prisen falder drastisk, når teknologien modnes og der kommer flere spillere på banen. Et el-køretøj er jo en noget mere simpel konstruktion end en forbrændingsmotor, jvf. antallet af bevægelige dele.
    Adgang til strøm? Nogle solceller på garagetaget og der er 5.000.000.000 års leveringsgaranti helt uden indflydelse af politiske eller religiøse uroligheder.

Skriv et svar

Giver børn en ny start