Kawasaki ZX10R vs Audi RS6 - 300 km/t - Video
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Får baghjul med 300 km/t

Denne Kawasaki ZX10R møder sin overmand. Bilen håner næsten motorcyklen når den overhaler
Webmaster
28/11-2013 kl. 14:00

Kawasaki ZX10R er en af tidens hurtigste motorcykler. Med ca. 200 hk til ca. 180 kg er den store Ninja en brutal sag. Men åbenbart ikke brutal nok. En chippet og uplomberet Audi RS6 gør hurtig process med den vilde Ninja.

En audi RS6 er født med 560 hk. Da den benytter en turbomotor er det intet problem at hente langt flere kræfter ud af den store V10. Det er kun et spørgsmål om mere tryk, og så håbe pakningerne holder.

At se en motorcykel køre 300 km/t, og så blive overhalet med et sådan brag er imponerende. Disse tyskere laver stærkt kram når de producerer biler og motorer. Imponerende udviklere er de syd for grænsen. Man undres over de tyskere kunne tabe to verdenskrige med så mange kloge hoveder.

Man kan hurtig konkludere, at hverken motorcyklist eller billist er blandt tøsedrengene. Det kræver en del mod at køre over 300 km/t i offentlig trafik.

Del med en ven

0 personer snakker om “Får baghjul med 300 km/t

 1. Tjah, nu kræver det jo ikke lige så store Cojones at køre hurtigt i en bil, som på en MC.
  Derud over ville det formentlig se anderledes ud, hvis nu Kawa'en også var pillet ved.
  Syntes faktisk at den gør det meget godt, i betragtning af, at den (formentlig!) er i standard trim!
  Set i det lys, er det faktisk lidt ynkeligt, at man er nødt til at tune og modificere en bil til 1.6 millioner kroner, for at få den til at køre fra en MC!

  De er ikke tøsedrenge, men om de er modige, dumdristige eller uansvarlige kan man jo selv bedømme. Jeg vil dog mene, at det er liiiige vildt nok i offentlig trafik!

 2. Ja – Det er jo lidt som at stille op til en sværvægtsboksekamp – med den ene hånd bundet på ryggen 😉

  Og Audi'en kommer jo da også til kort de de begge accelerer efter at kommet ned i fart! – men det går da frisk derudad 😉

 3. Er der ikke noget med at japanske motorcykler af politiske hensyn er begrænset til 299 km/t. Der var min Hayabusa fra 2007. Ved ikke om det stadig forholder sig således. Iøvrigt er 299 alt rigeligt på mc.

 4. De er begge idioter. Dette kræver mere dumhed end talent.

  Se mig. Jeg har gassen i bund. Hold kæft hvor er du sej… Gab!

 5. Det er vel lidt lige som hunde som slikker sig i røven, de gør det fordi de kan..

 6. Det kan motorcykelister ikke lide at få hjul af en familliebil og så er det lig meget om man sys det er klogt eller meningsløst , dem der ikke har prøvet at køre så stærkt skal vide én ting , man skal være 200% koncentreret hele tiden , biler langt ude foran nærmer sig med en hastighed mange ikke tænker over , derfor sys jeg det åndsvagt at blive ved med den hastighed , sys det er iorden at køre den ud én enkelt ga så heller ikke mere , iøvrigt er det ikke engang sjovt , alle Best som man nærmere sig topfart skal man bremse igen igen , til det ikke er går galt er ikke kun førens skyld , mange bilister tænker ikke når de kommer på motorvejen ja og for den sagsskyld tænker de sku ikke altid nar de sætter sig ud i bilen detsværre.

Skriv et svar

Giver børn en ny start