Escape Room spil til din elektriske Mustang - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Escape Room spil til din elektriske Mustang

The Escape Car Experience
Steffen F. Olesen
01/02-2022 kl. 10:13

Det, at man kan spille videospil og streame film og serier på infotainmentdisplayet i sin bil er stadig ret nyt, og ind til videre noget vi mest se i Tesla. Men nu har Ford udviklet et Escape Room spil undet navnet The Escape Car Experience til den elektriske For Mustang Mach-E, hvor deltagerne undervejs i spillet får uddelt opgaver via bilens højtalere og touchskærm.
Bilens højtalere, elektriske sæder, automatiske åbning af bagklappen, klimaanlæg og forlygter spiller en rolle i spillet, og er alle sammen med til at give deltagerne en fornemmelse af, at deres spionarbejde er del af en yderst vigtig mission.

Er bilen i bevægelse er det dog kun bilens højtalere og klimaanlæg som er i spil, og det er naturligvis muligt for deltagerne at forlade bilen på ethvert tidspunkt – modsat virkelighedens Escape Rooms.
Spillet kan for nuværende downloades til iOS-enheder, og kan spilles i bilen ved hjælp af Apple CarPlay.

Selvom det først og fremmest er sjovt for os at spille, så er det også et tydeligt eksempel på, hvad der er muligt med den teknologi, vi har i vores biler i dag. Vi kan skabe et samspil mellem bilen og dens fører, hvilket kan åbne op for helt nye muligheder. For eksempel en interaktiv brugermanual til bilen, siger Carsten Starke, Ford Research & Advanched Engineering, Ford Europa.

Spillet er udviklet af Ford Europe i samarbejde med Software Enablement & Research Team hos Ford Emerging Technology & Innovation Group og IoT Group i Palo Alto i Californien.
Spillet er, som du kan læse i Carsten’s udtalelse ovenfor, også udviklet for at vise, hvordan spil af denne type kan hjælpe kunderne med at blive mere fortrolige med bilens mange funktioner.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start