Endnu en motorcykel til 123mc Premium Medlemmer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endnu en motorcykel til læserne

Seneste udlodning af en MC på 123mc var en kæmpe succes. Som nu gentages...
Webmaster
17/10-2016 kl. 17:00

Den seneste udtrækning af en sprit ny motorcykel til en af de trofaste læsere, var en gigantisk succes. Men desværre blev mange skuffede da det ikke var dem der vandt motorcyklen, men måtte se misundelige til da Niels-Ove smuttede med den fine præmie. Danmarks gladest mand på dagen for afhentning.

De mange skuffede læsere har gjort et stort indtryk på grundlæggeren af 123mc.dk, Jes M. Simonsen. Faktisk så stort så 123mc.dk nu har fundet endnu en motorcykel til udlodning blandt Premium Medlemmer på 123mc.dk.

Straks den næste motorcykel til udlodning bliver leveret, vil kommende Premium Medlems-konkurrence blive beskrevet her på siden.

Kan allerede nu røbe at næste motorcykel udloddes blandt nuværende og maksimalt 500 nye Premium-Brugere. For at gøre vinderchancerne størst mulige. Så er du ikke bland nuværende Premium Brugere eller kommende 500 Premium Brugere deltager du altså ikke.

Vi kender ingen andre der tilbyder så gode vinder-muligheder, og så mange konkurrencer som et 123mc.dk Premium Medlemsskab tilbyder. Med 2-3 fine konkurrencer om måneden, og nu flere motorcykler til medlemmerne, som tæller langt under 1.000, er vinderchancerne i top.

Og det prisfornuftige Premium Medlemsskab tilbyder langt mere end imponerende præmier. F.eks. Store rabatter på kørekurser, forsikring og andet. Og ifølge vores seneste informationer følger snart meget billige MC rejser og danmarks billigste benzin til 123mc.dk Premium Medlemmer.

Del med en ven

0 personer snakker om “Endnu en motorcykel til læserne

  1. Nå, så er chancen der da igen for at få skiftet min over 18 år og over 100.000 km gamle MC ud…. 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start