En unik oplevelse - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En unik oplevelse

Vi deler hjelm med F1-drengene
Johannes Nipper
09/12-2009 kl. 00:00

Ved et i øvrigt meget spændende besøg på Schuberth´s hjelmfabrik i Magdeburg, Tyskland, stod vi ret uventet med en unik chance. Ved en præsentation af firmaets motorcykelhjelme havde man medbragt et par

Formel 1 hjelme, for at demonstrere forskellene på de to hjelmtyper. 

Straks løb tænderne i vand, og efter endt præsentation, fik vi da også muligheden for at have både Schumacher og Räikkönens hjelme imellem hænderne.

De medbragte demonstrationshjelme var ikke bare nogen man havde liggende. Det er brugte hjelme som de to kørere har kørt løb med, og som derefter er leveret tilbage til fabrikken, til analyse.

Der er nu noget over at stå med Schumachers hjelm, som han har haft på, og føle F1 gigantens vingesus. Ja man kan i den situation let tænke sig selv ned, bag rattet, i en F1 racer.

Og netop den tanke førte mig videre til den næste naturlige handling. På med hjelmen!

Men her, kære læser, brast alle følelser af samhørighed og slægtskab med Schumacher – den var for lille!

Og desværre så meget for lille, at havde jeg investeret den time til halvanden, det utvivlsom ville have taget at tvinge den på – havde den siddet der endnu. 

Oprejsningen kom heldigvis da jeg i stedet forsøgte mig med Kimi Räikkönens hjelm, der passede som var den syet til mig – glad igen.

Selve oplevelsen var som man forventer i en brugt styrthjelm, trang og lugtende, men i dette tilfælde også ekstremt let. 

Jeg tror og håber at selv de der blot følger overfladisk med i Formel 1 og motorsport generelt, vil kunne se det sjove og unikke i oplevelsen. Og om ikke andet ved jeg hvad jeg skal svare hvis jeg på et tidspunkt skal ud og købe styrthjelm… Samme størrelse som Räikkönen, tak!  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start