En stor lille nyhed fra Kia - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En stor lille nyhed fra Kia

Kia Venga byder på mere end først antaget.
Johannes Nipper
27/04-2010 kl. 19:00

Ovenstående sætning skal tages helt bogstaveligt. For da vi i dag drog ud på prøvetur i den nye Kia Venga, havde vi en forventning til størrelsen der slet ikke passede med virkeligheden.

At dømme ud fra billeder, og såmænd også hvis man blot betragter bilen på lidt afstand, ser den ikke ud til at være meget større end tobak for en skilling.

Bevæger man sig tættere på kan man godt se at formerne snyder lidt, og der er mere gods bag end først antaget. Men det er først når man sætter sig ind i bilen – og navnligt på bagsædet, at størelsen helt går op for en.

Indeni byder Kia Venga på rigeligt plads til fire voksne, og idet bagsæderne kan rykkes frem og tilbage kan selv de mest langlemmede passagerer finde sig til rette på bagsædet. Hvilket er et faktum som de ydre dimensioner og bilens styling formår at holde vel skjult.

Venga byder sig til med smarte løsning for som bag – højdejusterbar bagagerumsbund, masser af aflæggeplads, og det 60/40 delte justerbare bagsæde for blot at nævne de mest iøjnefaldende.

Motormæssigt vil Venga fra start kunne købes med seks forskellige motorer tre benzinudgaver startende med en 90 hestekræfters 1.4 og tre dieseludgaver ligeså startende med en 1.4 med 90 hk.

Alle motorvarianter er udstyret med Stop&Go teknologi, der som bekendt sparer miløet og pengepungen for unødige belastninger.

Prisen på Venga starter ved 180.000 for 1.4 benzin med 90 hk. og billigste diesel koster 200.000.

180.000 kr. kan umidelbart virke som en stejl indstigningspris, men tager man de indre dimensioner og smarte løsninger i betragtning er kvadratmeterprisen ikke så slem endda.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start