En ordentlig overhaling - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En ordentlig overhaling

Nyt web med mange nye muligheder implementeret
Webmaster
26/03-2011 kl. 13:15

Der er implementeret en nyhed mange har forespurgt. Det er muligheden for at poste indlæg, debattere og annoncere arrangementer, uden at det skulle omhandle en artikel. Derfor er der nu et forum til fri afbenyttelse på siderne.

Det var egentlig forhandlerne der startede udviklingen af dette punkt. De ønsker offentliggørelse af alle deres arrangementer, som åbent hus, demodage, foredrag, fællesture osv. Men med flere hundrede danske forhandlere er det forståeligt at vi ikke kunne poste alle disse som artikler.

Nu kommer forhandlernes arrangementer altså til at ligge i forum, under arrangementer. Da de selv kan oprette sparer dette os for mængder af arbejde.

Alt omkring teknologier og design, er nu fremme i forreste række. I hvert fald på overfladen. Det dybere arbejder vi stadig på, men dette opdager brugerne næppe. De besværlige opdateringer er dem der ikke opdages, men er tidskrævende og gør databasesystemet velfungerende.

Vi håber i brugere kan lide dette nye design og værdsætter de nye muligheder. Vi er vel vidende at når noget opdateres, kan det godt skræmme nogle brugere, men vi er overbeviste om at i over tid, vil finde det nye mere brugbart end det tidligere web. 

Del med en ven

0 personer snakker om “En ordentlig overhaling

  1. Så er motorcykelforum.dk ikke længere fine nok til Magacin, kan jeg se… Men ellers en fin opdatering.

  2. Fin opdatering, men for pokker hvor er der snart mange reklamer og knapper til facebook, twitter og alt muligt andet fis, det kunne jeg godt have været for uden!

Skriv et svar

Giver børn en ny start