En hårsbredde fra redningen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En hårsbredde fra redningen

Saab handel er tæt på realitet
Johannes Nipper
25/01-2010 kl. 18:15

GM og Spyker har nu, i lang tid, ligget i forhandlinger om salg af Saab, forhandlinger der ser ud til at være meget tæt på at bære frugt. Og det må siges at være sidste udkald for den Svenske bilfabrikant, der allerede er ved at blive lukket ned.

Ifølge Autonews.com har Svensk tv annonceret at et banklån på 400 millioner Euro er blevet godkendt, og dermed er vejen for Spykers køb lagt åben. Man går videre med at citere Spyker for at sige, at de senere i dag vil offentliggøre nyheden om købet.

Lånet skal dog lige godkendes af den svenske stat, der skal stille garanti og derfor er der indkaldt til møde herom i det svenske erhvervsministerium.

Den Svenske vice-erhvervsminister Hans Pettersson udtaler dog, at selv om tingene ser gode ud nu, er det før sket at nogen er snublet på mållinien. Og han vil ikke bekræfte rygter om at handlen imellem GM og Spyker ligger fast.  

Saab har i den seneste tid kunnet glæde sig over mange støtte demonstrationer verden over, og bliver mærket reddet kan man håbe for Saab at mange af demonstranterne er fremtidige købere.

 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start