Elon Musk barsler kommende Tesla opgraderinger - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Elon Musk barsler kommende Tesla opgraderinger

Via Twitter fortæller Elon Musk at Tesla Model S og Model X begge vil modtage opgraderingerne snarest
Steffen F. Olesen
04/09-2020 kl. 09:47

Som ejer af en Tesla oplever man fra tid til anden, at der løbende bliver rullet en række opgraderinger ud via “skyen”.
Forstået på den måde at opdateringerne leveres trådløst til bilen, på samme måde som vi kender det fra vores smartphones.

Nogle gange får forbrugeren besked om kommende opdateringer direkte fra Tesla, men er man interesseret i hvad fremtiden bringer af smarte opdateringer, og ikke kan vente på at de bliver lanceret, kan man med fordel kigge forbi Elon Musks Twitter profil en gang imellem.

For nylig Tweetede grundlæggeren af Tesla, at Model S og Model X snart vil modtage en opdatering til affjedringssystemet, og at omskrivningen af autopilot funktionen også er tæt på færdig.

Ifølge Elon Musk vil opgraderingen betyde, at styreegenskaber samt komfort bliver markant forbedret.
Opgradetingen af luftundervognen – som styres af bilens computer, og derfor kan opgraderes trådløst – giver udover forbedrede køreegenskaber føreren mulighed for, at opsætte højde samt dæmpning i forhold til et specifikt geografisk område.

Det er da smart, hvis man for eksempel har en høj opkørsel til indkørslen eller ved parkeringen til arbejdspladsen, eller hvis man nu bor for enden af en hullet grusvej som kræver øget frihøjde.

Man kan altså på forhånd indtaste ønskede præferencer én gang for alle, og så snart man nærmer sig det område der er tastet ind i computeren, ændrer affjedringen sig til det forudbestemte preset.

Opdateringen er allerede på ved ud fra Teslas tekniske afdeling, så har du ikke allerede modtaget den, har du altså noget smart i vente.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start