Elbilmesse satte besøgsrekord - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Elbilmesse satte besøgsrekord

Alle rekorder blev slået, da elbilmessen eCarExpo i år flyttede til Bella Center. Næste år mere end fordobler messen sit areal og udvider konceptet med elektriske varevogne og lastbiler.
Steffen F. Olesen
06/11-2022 kl. 00:10

Høje elpriser og økonomisk smalhals afholdt ikke danskerne fra at se på elbiler. I løbet af de tre dage, som elbilmessen eCarExpo fandt sted i Bella Center, var der hele 12.300 besøgende – en stigning på 60 procent i forhold til premieren på eCarExpo i Danmark i 2021.

“Det er gået over al forventning. 10.000 besøgende havde været godt. 12.300 er virkelig flot,” siger Gunnar Dackevall, direktør for eCarExpo.

Over 2.000 prøveture på tre dage
Muligheden for ikke alene at se, men også prøvekøre størstedelen af elbilmodellerne på det danske marked er en del af eCarExpos koncept, og det tilbud benyttede de besøgende sig i den grad af. 

“De knap 60 elbiler, som gæsterne kunne prøvekøre i omegnen af Bella Center, holdt stort set kun stille, når de skulle lade. I løbet af messen blev der kørt mere end 2.000 prøveture,” siger Gunnar Dackevall.

Han fremhæver desuden det ambitiøse sceneprogram med mere end 50 programpunkter – og lige så mange medvirkende – som blev styret af nogle af Danmarks bedste moderatorer.

Udvides med kommercielle køretøjer
Noget tyder på, at de besøgende kunne lide de mange oplevelser, som eCarExpo bød på. For i en publikumsundersøgelse, som eCarExpo foretog, var hele 90 procent tilfredse med messens indhold.
Især de mange danmarkspremierer og det brede udbud af elbilmærker og -modeller bliver fremhævet i besvarelserne. Publikum kvitterede da også for tilfredsheden ved at ville komme igen, da 88 procent sagde, at de også besøger eCarExpo 2023.

Gunnar Dackevall lover, at der bliver meget at glæde sig til næste år, hvor eCarExpo finder sted 26.-29. oktober.
Alene udstillingsarealet, der allerede var blevet fordoblet i år, bliver to og en halv gang større i Bella Center i 2023.

“De besøgende kan se frem til en endnu større messe med endnu flere udstillere og elbiler. Samtidig udvider vi eCarExpo i Danmark med en særskilt messe for kommercielle køretøjer, bl.a. elektriske varevogne og lastbiler,” siger Gunnar Dackevall.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start