Danske priser på elbilen Hyundai Kona Electric
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Elbil til særdeles attraktiv pris

Elbil i et forbrugervenligt prisniveau.
Mathias B. Høj
13/09-2018 kl. 08:46

Så er der endelig ved at være priskrig i den mere økonomiske elbilsklasse. Hyundai lægger ud med en startpris på 269.995 kr. for en elversion af den trendy Kona. Vel og mærke i en bil i den boomende crossoverklasse, så nu er er dobbelt op på trendyness. Prisen er for versionen med en 39,2 kWt batteripakke og en 100 kW motor. Vil du kunne køre længere, kommer prisen op på omkring 300.000 kr.

Priser på Kona electric:

– Kona electric Trend 100 kW med 39,2 kWt batteripakke fra 269.995 kr.

– Kona electric Trend 150 kW med 64 kWt batteripakke fra 299.995 kr.

– Kona electric Premium 150kW med 64 kWt batteripakke fra 339.995 kr.

Kona electric kommer med to forskellige batteripakker på henholdsvis 39,2 og 64 kWt. Og ligeså på motorsiden, hvor billigste version er udstyret med en 100 kW og 150 kW motor for de to efterfølgende.

Udstyret med en højkapacitets 64 kWt lithium-polymer batteripakke, kan Kona electric køre op til 482 km på en opladning. Vælger man udgaven med 39,2 kWt, er rækkevidden op til 312 km. Begge tal er målt efter den nye og strengere WLTP-norm, så tallene bør være forholdvis realistiske.

Kona electric kommer i to udstyrsvarianter: Trend og Premium. Fra standardudgaven, Trend, er der automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vognbaneassistent, træthedsregistrering, Lane Following Assist, 7” touchskærm, Supervision Cluster med 7” LCD- farveskærm, parkeringssensorer foran og bagpå, bakkamera, Bluetooth, adaptiv fartpilot, bakspejl med automatisk nedblænding, Blind Spot Detection, klimaanlæg, elruder både for og bag, varme i forsæder og rat, førersæde med elektrisk lændestøtte, Smart Key med start/stop-knap og tagræling.

Vælger man Premium, som kun fås med et batterisystem på 64 kWh, er der skruet yderligere op for udstyret. Udover det allerede nævnte udstyr, byder Premium bl.a. også på 8” display med DAB+, Head Up display med automatisk skiltegenkendelse, Krell-lydsystem med subwoofer, som er garant for en stærk lydoplevelse, sæder i kunstlæder med varme/køling i forsæderne, trådløs opladning af mobiltelefon, highbeam assist, Bi-LED-forlygter samt LED-baglygter og statisk kurvelys.

Som andre Hyundai-personbiler leveres Kona electric med garanti på fem år uden kilometerbegrænsning. Yderligere er der 8 års garanti på højspændingsbatteriet, dog maksimalt 200.000 km.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start