Ekstra udstyrspakke til Eriba Touring i 2016
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ekstra udstyr til kultklassikeren

Ny kampagneserie: Touring Silver Edition
Ursula Østerberg
23/12-2015 kl. 00:00

Eriba Touring. Kultklassikeren, der med lav højde og kompakt størrelse – og dermed lavt brændstofforbrug, gode køreegenskaber og god køresikkerhed – har vundet en stor plads i manges hjerter. Den legendariske Touring nyder stadig samme popularitet i dag, som den gjorde, da den så dagens lys. Endda på trods af at designet grundlæggende set er det samme, som da den kom på markedet. 

Til næste sæson er Eriba kommet med en udstyrspakke, der skal glæde de faste og nye kunder:  Touring Silver er en 2016-kampagnemodel med flot udstyrspakke og nyt indvendigt design. 

Ny kampagneserie: Touring Silver Edition

Eriba har altid lagt vægt på udstyr, som sikrer både komfort og maksimal sikkerhed. Kampagnemodellen Eriba Touring Silver, som er lavet til sæson 2016, kommer med en yderligere stor udstyrspakke, som i høj grad adskiller den fra den kendte Touring-serie. Møblementet og indretningen har fået et mere smart udseende, og derudover er der kommet lidt flere finesser, såsom myggenet, der kan trækkes for døren, små opbevaringsrum og mere arbejdsplads på køkkenbordet. 

Nyt bremsesystem i 2016

Det er dog ikke kun en ny kampagnemodel, som Eribas fans kan nyde godt af i 2016. I 2016 kan fansene glæde sig over at det nye bremsesystem Premium Brake fra Alko nu er blevet en fast del af udstyret i alle Eriba-campingvognene. De nye bremser er konstrueret med en automatisk efterjustering. Det betyder, at vognens påløbsbremse føles blødere, da den ikke aktiveres i ét ryk, og samtidig forkorter den vogntogets samlede bremselængde.

Den lille letvægtsvogn til par 

Eribas store popularitet er ikke uden en årsag. Eribas campingvogne er på mange punkter nemlig helt usædvanlige – dette gælder især modellerne med hævetag, hvor Eriba har været markedsledende i næsten 60 år.  I den tid har Eriba Touring opnået en stor fanskare, der elsker den for dens lave vægt, kompakte størrelse og dens fantastiske vejgreb. Og hævetaget ikke mindst. 

Siden de første Touring-modeller kom på markedet har det unikke hævetag været en fast del af indretningen. Hævetaget giver en loftshøjde på 1,95 meter, når det er slået op. Når det ikke er i brug under kørslen, gør vognens lave højde, at vognen har mindre vindmodstand og dermed gode køreegenskaber på landevejene. 

Hymer betegner selv Eriba Touring som kultcampingvognen til individualister, der rejser meget. Det er især dens størrelse, som gør den så attraktiv at rejse med.  De tungeste vogne i serien har en tilladt totalvægt på 1300 kilo, og bredden varierer fra to meter til 2,10 meter. Seriens længste karosseri er på 4,71 meter. Det er ikke en oplagt vogn til børnefamilien, der har brug for mere end to til tre sovepladser, men til gengæld kan Eriba Touring snildt trækkes af en bil i Golf-klassen, hvilket gør den attraktiv for unge og ældre par, der ikke kræver meget plads, og som gerne vil have friheden til store og små ture.

Priserne for Eriba Touring begynder lige omkring 140.000 kroner. Der er 10 forhandlere af Eriba af Danmark. Find dem på Eriba.com/dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start