Rygter: Ducati sælges til Volksvagen koncernen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati sælges til Volksvagen koncernen

Audi mangler en MC producent til støtte af bilmærket
Webmaster
12/03-2012 kl. 20:00

Sådan lyder rygterne fra britiske Car Magazine. Faktisk har Audi allerede en eksklusiv aftale, der betyder de har til medio april til at bestemme sig for køb.

Ducati har p.t. en anslået værdi på 6 mia kr. Dette er et meget lavt, og derfor let overkommeligt beløb for Volkswagen koncernen, hvilket sandsynligvis skyldes de forholdsvis lave produktionstal på 40.000 maskiner årligt. Den tilbudte købspris fra Audi er ifølge kilden 6,375 mia kr.

Volksvagen har tidligere leget med tankerne om at blive motorcykel producent. Tidligere bejlede de til Suzuki, og de er nu en del af genopstarten af den nye Horex.

Kilde: Car Magazine

Del med en ven

0 personer snakker om “Ducati sælges til Volksvagen koncernen

 1. Haaaaaaaaaaaaaa 😉
  Men til gengæld er VW jo så kendt for at være holdbare …. ;o)

 2. Personligt synes jeg det ville være et meget godt mix med VAG og Ducati – lidt som de har med Bugatti og Lamborghini.
  Meeeen jeg tvivler dog på at de har en reel interesse i også at lave MC'er da de næppe kan dele komponenter og R&D som med alle deres biler. Men ok – hvis BMW ser værdi i at have MC'er, så kan det jo være at VAG også mener det kan tilføje noget 🙂

 3. Man plejer jo at sige, at når det regner på præsten drypper det på degnen, forstået på den måde, at man kunne muligvis forestille sig, at VAG forventer en afsmitning af mc til bil segmentet.
  BMW har vel en formodning om, at BMW vælger BMW, både når det gælder fra bil til mc og omvendt, og man kunne muligvis forvente, at VAG ejere ville vælge Ducati til søndagsturen og muligvis også omvendt!

 4. Pu-ha, jeg frygter at Ducati i så tilfælde vil ende som enten et ultra eksotisk nichemærke lidt alá Bugatti eller måske endnu værre som et tysk mainstream produkt som f.eks VW Golf. Jeg tænker at begge senarier vil være en katastrofe.

 5. Mon ikke at det bliver en kombination?
  Panigale 1200 er jo ikke just en hverdagscykel i gængs forstand. Man kunne forestille sig, at der måske bliver økonomi til at udvikle en "Hr & Fru Jensen" model i samme stil som f.eks ST4S, men måske længere ned i cubikklassen! Bortset fra 848'eren har Ducati jo ikke nogen indstigningsmodel. Der kunne det tænkes, at en sportslig 600 kunne komme på tale!
  En smule exotica og lidt hverdagscykel!

 6. Jeg så hellere at Ducati blev på italienske hænder,evt Piaggio. Synd hvis VAG fjerner det særegne og det eksotiske.

 7. Jeg er lidt i tvivl her! Er det Audi eller VAG, der vil købe Ducati?
  Jeg er klar over, at Audi er en del af VAG, men derfor kan Audi jo godt selvstændigt lave sådan et køb, uden at VW's tvivlsomme kvalitet smidter af på Ducati!
  Jeg kunne godt se Ducati lave et kvantespring på banerne med Audi i ryggen. Audi er jo kendt fra Motorsport, hvilket man ikke ligefrem kan sige om VW!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start