Ducati opkøbt af Audi - Ducati nu på tyske hænder
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati nu på tyske hænder

Det lykkedes for Audi med Ducati opkøb
Tommy Rønn
17/04-2012 kl. 23:00

På morgendagens aktionærmøde vil Audi annoncere deres nyeste investering. Investeringen er en af de større, da prisen for Ducati er hele 860.000.000 Euro. Det lyder som en rimelig pris for Ducati motorcykelfabrikken, men med i købet følger også Ducatis nuværende gæld på 200.000.000 Euro.

Ducati har dermed alle muligheder for at rette op på deres problematikker omkring leverancer og andre produktions-uheldigheder. Tyskerne har altid været kendt for strømlinede produktionsmetoder og stor præcision.

Audi sejrede dermed over AMG Mercedes denne gang. AMG har nemlig tidligere vist interesse i Ducati, men det blev altså Audi der blev køberen.

Kilde: Reuters

Del med en ven

0 personer snakker om “Ducati nu på tyske hænder

  1. Nå ja, det er jo ikke første gang, at Ducati bliver solgt med en gedigen bunke gæld i bagagen!

  2. håber ikke at Ducati'er bliver endnu dyrere, det er ok hvis elektronik og lakering bliver ligeså førsteklasses som design og charme

  3. Bare de "nye" ducatier ikke bliver klistret til med LED. Hvad synes I om den nye R8 Panigale der snart går i produktion !!! 🙂

  4. B12, du kan være ganske sikker på, at Ducati i endnu større grad vil benytte LED-teknik – ligesom den øvrige del af motorcykelverdenen vil. LED betyder bl.a længere levetid og lavere vægt.
    Panigale har i øvrigt allerede nu LED i bag- blink- og nummerpladelysene.

  5. Mega seriøst flotte cykler og måske alt under kåben kommer up to date som på en Honda !

  6. "Up to date som på en Honda"????

    Man kommer ikke langt ved at gå tilbage! 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start