Kendelsen der blev afsagt i maj, er blevet anket
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DK-Camp har anket kendelsen om campingpasset

DK-Camp har anket Konkurrencestyrelsens kendelse fra 31/5-17 vedrørende campingpasset.
Ole Mose
22/11-2017 kl. 06:58

Der har ikke været informeret ret meget om det, men det viser sig nu, at DK-Camp, der er en af hovedaktørerne i Konkurrencerådets kendelse fra maj måned, har anket sagen til Konkurrenceankenævnet.

Resumé

Konkurrencestyrelsen kendte d. 31/5-17 DK-Camp's praksis omkring campingpasset for et brud på konkurrencelovgivningen. Samme kendelse som det nu lukkede Campingrådet modtog. 

DK-Camp
DK-Camp er en paraplyorganisation for ca. 300 danske campingpladser. De har støttet op om brugen af campingpasset og er således også en væsenlig part i sagen.
Af deres hjemmeside ser det også ud til at intet er hændt. Således henviser de stadig til Campingrådet, “stjernesystemet” og om uanmeldte besøg fra samme.

Du kan se mere på DK-Camp's hjemmeside

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk Kriminalitet (Bagmandspolitiet) 
Magacin.dk har fået oplyst af DK-Camp, at de allerede for flere måneder siden har anket afgørelsen. Således ligger sagen nu i konkurrenceankenævnet.
Vi har desuden været i kontakt med Bagmandspolitiet (den gamle betegnelse), hvor man oplyser, at man normalt i den slags sager vil afvente at se udfaldet af anken, før man begynder at vurdere på de forskellige forhold. Generelt betyder det dog ikke, at eventuelle efterforskningsmæssige trin sættes i bero.
Man kunne desuden fortælle, at det som sådan ikke har nogen betydning at Campingrådet er lukket i mellemtiden. I den slags sager er Anklagemyndigheden ikke afgrænset til et cvr. nummer. Man kan stadig gøre ansvar gældene over for enkeltperson – også selv om en virksomhed er ophørt med at eksistere.

Sagen om campingpasset fortsætter

Det som mange indtil nu har troet var et overstået kapitel, viser sig i stedet at være en føljeton med et ukendt antal afsnit.

Campisterne står svagt, da ikke en gang deres egen organisation har udvist nogen interesse for at finde en løsning i forhold til de kræfter, som forsøger at tjene penge på campisterne.
DCU er selv en del af sagen med deres placering i Campingrådet. Det er i sig selv uheldigt, da det sikkert har  begrænset DCU's muligheder for at udfylde rollen som campisternes forbrugerorganisation.

Del med en ven

0 personer snakker om “DK-Camp har anket kendelsen om campingpasset

  1. i virker som i har noget i mod DCU skal man ikke være neutral og repotere sandheder!! I skriver at campisten står svagt, og deres egen organisation gør ikke noget!! DCU er da ikke alle campistes organisation det er da kun dem der er medlem af DCU de skal gøre noget for! DCU arbejder sikkert på at hjælpe sine medlemmer! det tror jeg på! måske i skulle prøve at være mere neutral

  2. Og hvad er det så lige at du tror at DCU har gjort for sine medlemmer? Indtil dags dato har de INTET gjort, fordi DCU er godt nok en medlemsorganisation, men hvad har de mest travlt med? At beskytte campingforhandlerne imod forbrugernes – campisternes – problemer. DCU har nemlig mere travlt med at sælge annoncer til deres annonceblad end de har med at beskytte forbrugerne.

  3. DCU som skulle varetage campisternes interesser, har gjort lige det stik modsatte, DCU skulle slet ikke være med i det foretagende, men tværtimod have bekæmpet det og foretagendets arrogante direktør,som skulle have været smidt i et sort hul.. mvh

Skriv et svar

Giver børn en ny start