Det nye MagaCin - En kæmpe opdatering af vores sider er undervejs
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Det nye MagaCin

En kæmpe opdatering af vores sider er undervejs
Tommy Rønn
12/07-2013 kl. 18:45

Hermed det første kig på det kommende MagaCin, og hvorledes siden vil se ud i fremtiden. Det er en kæmpe opdatering vores programmører er igang med, og vi er overbeviste om vores brugere finder det nye setup og design tiltalende.

Der vil fremtidigt blive plads til langt flere nyheder på vores forside, og ydermere vil alle kategorier af nyheder blive samlet i sektioner, så det ønskede bliver lettere at finde.

Trods vores relative korte levetid, er vi vidende om at hjemmeside-design skal følge med tiden hvis brugerne skal fortsætte med at finde siden spændende.

Fremtidigt vil videoklip desuden frigives løbende. Det betyder at det dermed er slut med lange månedlige programmer. Fremtiden bliver altså goddag til mange månedlige korte videoklip. Nyhederne skal jo ud når de er friske.

Det betyder ikke at vi standser med at levere bil og motorcykel-programmer til TV stationerne. Dette fortsætter vi med, men disse bliver en samling af vores korte klip her på siderne. 

Vi håber vores brugere finder det nye design tiltalende.

Vores fremtidseksempel er fra motorcykelsiden. Bil og campingsiderne får tilsvarende opdatering.

Del med en ven

0 personer snakker om “Det nye MagaCin

  1. Bliver spændende at se hvad I finder på, det lyder i hvert fald godt med bedre overblik og flere nyheder på forsiden. Sidst I lavede om på sitet synes jeg faktisk også det blev mere grafisk rodet samtidig med at I indførte den notorisk irriterende "Hvilke nyheder søger du"-forside som man skal klikke sig igennem for at komme ind, men jeg vil glæde mig over forbedringerne denne gang og ser frem til en mere overskuelig, enkel, elegant og brugervenlig indgang til jeres verden. :o)

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start