Den sejeste britte - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den sejeste britte

50 årsdagen markeres med Mini Cooper Coupé
Johannes Nipper
31/08-2009 kl. 07:28

Hvis man hører til dem der syntes at den nye Mini Cooper er for fed uanset køn, alder og stil, er videre læsning unødvendigt. Så henviser vi blot til billedesektionen og anbefaler, at man ifører sig hagesmæk, da den nye model godt kan stimulere mundvands-produktionen.

Er man derimod af den overbevisning, at Mini Cooper er lidt konebils-agtig, og selv Cooper S er lidt for sød at se på, er det på tide at tænke sig om. For den nyeste kreation fra producenten er virkelig rå.

I Mini Cooper Coupé er fire sæder blevet til to, taget er af aluminium med indbygget spoiler og køreegenskaberne skulle være de bedste i en Mini til dato. Under motorhjelmen befinder der sig lækkerier. 1.6 liters turbomotoren fra Mini John Cooper Works udgaven, som yder 208 hk og 260 NM, skulle sørge for, at den lille frækkert kommer hurtigt afsted.

Så hvis man efter læsning af ovennævnte facts, og gennemsyn af billederne, stadig sidder med følelsen af at Mini bilerne er konebiler, er man højst sandsynligt mere mand, end hvad er godt for en selv.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start