2016 Hobby De Luxe Edition serie. Lys, luft og kvalitet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye Hobby-serie

Mere lys, luft og kvalitet i den nye De Luxe Edition serie
Ursula Østerberg
29/10-2015 kl. 11:00

I weekenden holdt landets campingforhandlere åbent hus, hvor bl.a. de spændende nyheder for sæson 2016 kunne opleves. Flere steder kunne man også kigge indenfor i den nye serie af campingvogne fra Hobby, nemlig De Luxe Edition. Serien henvender sig især til campister, der kan lide det sporty og moderne design. Der er 5 modeller i den nye kompakte serie, som kommer med både enkeltsenge, dobbeltsenge og køjesenge. 

Hobby har med den nye serie efterstræbt at lave nogle campingvogne, der er smarte, godt indrettede og hyggelige på samme tid. 

Lys og smart indretning

Indretningen i den nye serie er moderne og smart med lys ahorn og grå antracit, der står i flot kontrast til hinanden.  Som standard er siddeafdelingen tilsvarende lysegrå og antracit, men det er muligt at vælge mellem 10 forskellige farver og design, hvis du ønsker et mere personligt interiør.

Der er kommet meget mere lys indenfor. En smart ny detalje er nemlig LED-lysbåndene, der er placeret ved loftet, på toppen af overskabet og under overskabet, som tilsammen giver et utroligt behageligt lys. 

Gulvet er ganske vist PVC, men ligner til forveksling ægte brede træstave. Det lyse og slidbare gulv giver interiøret en særlig hjemlig atmosfære og samtidig et moderne, eksklusivt præg. Det er også muligt at tilvælge et beige langhåret gulvtæppe, som giver hygge, komfort og varme. 

Praktiske køkkener med god plads

Køkkenerne i De Luxe Edition-serien er praktiske med det nye køkken/vask-modul, hvor vask og kogeblus er integreret i den samme enhed. Det letter rengøringen og giver samtidig mere arbejdsplads på køkkenbordet. Der skal opbevaringsplads til, og det har Hobby også sørget for i de nye modeller, hvor køkkenerne er udstyret med store skuffer (med ”soft close”-lukkemekanisme).

Køkkenerne har også fået et nyt køleskab på 150 liter. Det er stadigvæk i SlimTower design, dog endnu smallere end tidligere. Da køleskabet er blevet gjort højere, er volumen øget med hele 10 liter. Det er praktisk indrettet med fleksible hylder samt hylder i døren.

Faste senge gør sengetiden let

Alle modeller i serien har faste senge, men siddegrupperne kan selvfølgelig redes op til ekstra opredninger, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Til parret, der gerne vil nyde campingferien rundt om i Europa, er det især 440 SF og 460 UFe, som er interessante. De to modeller er begge udstyret med fast dobbeltseng. 440 SF har tværstillet dobbeltseng i forenden, køkken og toiletrum i midten samt siddegruppe lige inden for døren, mens 460 UFe lokker med en fransk dobbeltseng og toiletrum i forenden, køkken og skabe i midten samt rummelig rundsiddegruppe i bagenden. 

545 KMF og 560 KMFe kommer med køjesenge og fast dobbeltseng og henvender sig til børnefamilien, der ønsker en fast dobbeltseng til forældrene og en separat børneafdeling. 545 KMF har tværstillet dobbeltseng i forenden, køkken og rundsiddegruppe i midten og køjesenge samt rummeligt badeværelse med separat brus i bagenden.  560 KMFe har fransk dobbeltseng samt toiletrum i forenden, rundsiddegruppe og køkken i midten. Køjesengene er i bagenden lige inden for døren. 

Den sidste model i serien er 495 UL.  Denne model er baseret på en af Hobbys mest populære indretninger og har to komfortable enkeltsenge og en god og rummelig siddegruppe i bagenden.

Andre nyheder fra Hobby i 2016

De Luxe, Excellent og Prestige-serierne er alle blevet forbedret til sæson 2016 og kommer ligesom De Luxe Edition med bl.a. nye forbedrede vinduer og 3 mm. tykkere vægge end tidligere. Dette giver ikke bare en forbedret isolationseffekt, men også endnu bedre lydisolation. Samtidig er samlingerne forseglet på en ny effektiv måde, som forhindrer vand og fugt i at trænge ind i konstruktionen. 

Der er kommet et nyt vindue i fronten på de campingvogne, der ikke har siddegruppe i fronten. Vinduet giver mulighed for reoler på begge sider af vinduet. Der er integreret myggenet/mørklægningsgardin integreret i vinduet, så det lukker helt til.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start