Den nye Fendt Opal 2016 - Mere af det hele
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye Fendt Opal 2016

Mere udstyr, mere sikkerhed og mere komfort
Ursula Østerberg
27/11-2015 kl. 15:00

Fendt tilbyder med Opal til sæson 2016 en nyfortolkning af klassen. Opal er en moderne udgave af en klassiker, hvor Fendts sans for tradition og innovation smelter sammen. 

I over 40 år har Fendt slået sig på at levere campingvogne bygget i topkvalitet, og den nye Opal lever i høj grad op til forventningerne. Den nye Fendt Opal er moderne med et harmonisk design understreget af innovativ teknologi og materialer i høj kvalitet, som giver Opal den særlige charme fra luksussegmentet. 

Der er ingen tvivl om, at Fendt har fanget tendensen i tiden med individuelle behov og ønsker. For at tilpasse sig sine mange forskellige kunder og deres smag har Fendt til sæson 2016 præsenteret 49 indretninger fordelt på alle deres serier. Ud af disse 49 indretninger er de 12 at finde i den luksuriøse serie Opal.  Opal er dermed den moderne klassiker til den kvalitetsbevidste campist, der ikke vil gå på kompromis. 

Eksklusivt interiør og bedre opbevaring

Opal er indvendigt blevet fuldstændig renoveret, med nye møbelfronter i en stil, der hedder “Chimera Oak Bicolor-Dekor”. Oversat betyder den nye stil en indretning med hvidt og mørk eg.  Kombination af hvidt og mørk eg, sammen med lyst gulve og de nye mørke indtræk /stof kombinationer, giver en eksklusiv atmosfære, der passer rigtig godt til resten af indretningen. Ønsker du møbler i anden stil, er det muligt at vælge mellem to forskelige stofvarianter, nemlig “Lavello” og “Olivia”, som begge passer perfekt til indretningen i Opal. 

Til sæson 2016 er der også blevet tilført en række forbedringer. En af de mindre ændringer, men ganske mærkbare forbedringer er, at loftslampen er blevet udskiftet til en mere smart og tidssvarende lampe. Derudover er der kommet bedre opbevaring og lagringsmuligheder.  

Mere funktionalitet i køkkenet

Også i køkkenet mærker man Opals luksus. Køkkenerne er blevet forbedret på nogle meget vigtige områder som både omfatter funktionalitet og vedligeholdelse. Køkkenerne i serien har fået 3-kogeblus med elektronisk tænding, og vask og komfur er blevet integreret for at give mere plads og gøre køkkenet mere praktisk. Samtidig har overskabene fået nyt soft-close system, der forhindrer at du kommer til at smække hårdt med lågerne.

Modellerne Opal 465 SFB og 515 SG har fået det nye Super SlimTower køleskab. Super SlimTower er endnu smallere end det tidligere Slim Tower køleskab og rummer nu 10 liter mere. Det nye Super Slim Tower køleskab rummer derfor hele 150 liter. 

Høj sikkerhed og høj lasteevne

Opal serien har til sæson 2016 får AL-KOs nye selvjusterende bremser AAA som en del standardudstyret. Bremserne vil derfor altid virke bedst muligt, hvilket selvsagt giver en mere sikker kørsel.

Nogle af modellerne får ny totalvægt og lasteevnen tilpasses selvfølgelig disse nye totalvægte. Det drejer sig om totalvægten på modellerne 465 SFB, 465 TG og 495 SFB.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start