DCU fortæller om de to direktøres pludselige afgang
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DCU om opsigelserne

DCU fortæller, hvordan de har oplevet og taklet de 2 direktøres pludselige opsigelser
Ole Mose
07/06-2016 kl. 12:50

MagaCin.dk har været i kontakt med Ansvarshavende chefredaktør Anne-Vibeke Isaksen fra DCU. 

Vi spurgte ind til de to direktøres pludselige opsigelser og de meddeleser, som er gået ud til offentligheden fra DCU. 

Anne-Vibeke Isaksen forklarede, at DCU ikke er kommet med officielle pressemeddelelser om sagen. Det skyldes, at man betragter opsigelserne som et rent internt anliggende i organisationen. Der er ikke tale om politisk valgte personer, men udelukkende om ansatte, der bestrideret et arbejde for organisationen.

Er der noget mere alvorligt bag opsigelserne?

På grund af den åbne formulering vi er kommet i besiddelse af, spurgte vi Anne-Vibeke Isaksen, om hun kunne afvise, at der lå noget kriminelt bag de pludselige opsigelser. 

Hertil svarede hun, at det kunne hun klart afvise. Opsigelserne var kommet med dags mellemrum og tilmed ganske overraskende.
Der er tale om 2 personer, som har truffet et valg. Baggrunden kan man kun gisne om, men DCU kan ikke gøre andet end at tage det til efterretning. 
DCU har derudover valgt, som det er normal paksis i mange virksomheder, at fritstille de 2 direktører.

Fremtiden

Pludselige opsigelser fra to centralt placerede personer i en organisation, kan ikke undgå at sætte sine spor. Derfor spurgte jeg ind til, hvordan man griber den nærmeste fremtid an. Bliver stillingerne opslået, eller rokerer man rundt internt?

Svaret var: At direktørposten primært omhandlede pladserne og vicedirektørens opgaver primært omhandlede jura. Det er funktioner, som ofte udføres uden for højsæsonen, hvor pladserne har rigeligt andet at se til. Derfor rammer opsigelserne ikke DCU så hårdt, som de måske kunne have gjort på et andet tidspunkt.
DCU er “i god form” og organisationen fortsætter, som den plejer. Den øverste chef Bjarne Jensen tager over på nogle områder, indtil man i første omgang vil slå en stilling op efter sommeren. Om der skal ansættes en ny jurist, er endnu uvist.

Hvad er mon op og ned i den sag?

Det er kun de nærmeste aktører i denne sag, der ved, hvad baggrunden er. 

Der skal normalt ganske alvorlige ting til, før nogen vælger at opsige sin stilling, uden på forhånd at have et andet job på hånden. Når det alligevel sker, undres omgivelserne. Når det oven i købet sker i en organisation med 50.000 betalende medlemmer, vil en del af disse naturligt nok efterlyse information om, hvad der er foregået.

Samtidigt må man respektere, at store valg også kan træffes af helt personlige årsager, som kun vedrører de personer, det omhandler.

Det er der, tingene står nu og det er den forklaring, som kommer fra DCU.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start