Danske Nic. Christiansen Gruppen, sætter nye sejl midt i finanskrisen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danske Nic. Christiansen Gruppen, sætter nye sejl midt i finanskrisen

Fokus på optimering af kundetilfredshed og tæt samarbejde mellem importør og forhandlere har fået Jaguar Land Rover til at vælge Nic. Christiansen Gruppen som ny importør af Land Rover i Norge og Sverige samt Jaguar i Sverige, oplyser Mike Wright, der er direktør for kundeservice hos Jaguar Land Rover i England.
Tommy Rønn
15/05-2009 kl. 00:06

Ændringerne i de to nordiske lande er en følge af Ford Motor Company’s salg af Jaguar og Land Rover til indiske Tata. Med salget er der opstået en situation, hvor der skal opbygges nye distributions- og salgsorganisationer, og efter sonderinger og forhandlinger er der nu indgået aftale mellem den engelske bilproducent og den nuværende Land Rover importør i Danmark.

Per Temmesen, administrerende direktør for Land Rover i Danmark under Nic. Christiansen Gruppen, mener, at den nye model indeholder mange spændende perspektiver og muligheder.

”Med import i tre lande kan vi opnå en væsentlig synergi. Vi vurderer samtidig, at der er potentiale til større markedsandele i både Sverige og Norge, og det vil vi naturligvis bedst muligt udnytte” siger Per Temmesen.

Importselskabets klargøringscentral, Vamdrup Klargøring, vil fremover modtage og klargøre de fleste biler til alle tre markeder. Også reservedele vil blive distribueret fra Danmark til Norge og Sverige.

I de to lande vil der blive ansat en salgsdirektør, som har ansvaret for markedsudviklingen.

”Vi har endvidere planer om at udvikle forhandlernettet, som i dag består af 12 Land Rover og fem Jaguar forhandlere i Sverige samt 14 Land Rover forhandlere i Norge,” siger Per Temmesen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start