Danmarks bedste camping-overblik på 123camp.dk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danmarks bedste camping-overblik

Alt samlet på et sted, og landets bedste prissammenligning
Webmaster
13/10-2016 kl. 15:00

123camp.dk er nu stedet hvor næsten alle landets brugte og nye campingvogne samt autocampere er samlet. Det kan ingen andre markedspladser i Danmark tilbyde. Det betyder at campingfolket nu kun behøver søge et sted når de skal handle.

Tilføjelserne af gennemsnitspris og liggetider har været en kæmpe succes. Det betyder at ingen køber for dyrt, da det på alle campingvogne og autocampere oplyses om en salgsgennemsnitspris for netop den søgte vogn.

Vores tilføjelse af gennemsnitspris og liggetid er ikke blevet lige godt modtaget hos alle landets campingforhandlere. Pludselig er det tydeligt for forbrugerne hvilke forhandlere der tager sig vel rigelig betalt for deres brugte campingvogne og autocampere.

Vi er selv inkarnerede campister, og irriterede os over vi ikke kunne få et ordentlig prisindsigt sidst vi ville handle. Derfor samlede vi alle campingvogne til salg i Danmark sammen i en database, for at gøre det bedste køb. Så kunne vi nemlig selv sammenligne. Da vi havde købt fik vi den ide at dette kunne også være et godt værktøj for andre campister i Danmark, og har derfor gjort vores sammenligninger offentlige for forbrugerne. Vi er her nemlig for hr og fru Danmark, og ikke for forhandlerne.

Prøv selv værktøjerne på 123camp.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start